Ревю на Bosch MC812M844

Bosch MC812M844

Кухненски робот Bosch MC812M844 е събрал в себе си максимална мощност, безопасна употреба и ненадминато качество. С него можете да приготвяте ястия, фрешове, разядки и много други. Осигурете си максимален комфорт и функционалност във вашата кухня с този нов уред от Bosch.

Bosch MC812M844Виж цената за днес

Функции

Supercut суперрежещо острие – с назъбени ръбове и голяма повърхност за нарязване, острието реже лесно зеленчуци, месо, риба и дори билки. Същевременно, остриетата остават заточени за дълъг период от време.

Променлива скорост – можете да избирате различна скорост за нарязване на избраните продукти, в зависимост от това дали предпочитате по-едро или по-ситно и фино нарязване.

Функция за натрошаване на кубчета лед – с този мдоерен робот, можете да натрошавате дори лед, когато имате нужда да го добавите към свежи коктейли или специфични десерти.

Системи за безопасност – благодарение на системата за заключване на капака, вашата безопасна работа с уреда е гарантирана. Той няма да стартираработния си процес, преди капака да бъде правилно поставен и плътно затворен.

Виж още: Най-добрите кухненски роботи

Дизайн, размери и характеристики

Дизйнът на уреда е стилен и модерен. Решен в комбинация от сребристо и черно, с поставен контролен бутон в предната му част, уреда ще пасне перфектно във всяка кухня. Практичните му размери от 30 х 25 х 43см (ДхШхВ), гарантират че той няма да заема много пространство от кухненския ви плот.

С мощност от 1250 W, обороти на мотора от 15000 rpm и захранващо напрежение 230 V вие ще можете да се насладите на ефективната и същевременно мощна работа на уреда. Капацитетът на купата от 3.9л и на блендера от 1.5л., ще ви позволи да приготвите голямо количество от желаните от вас продукти, без нуждата от повторното им зареждане в робота. Същевременно, ниските нива на шум от 80dB ще ви позволят да използвате уреда по всяко време на денонощието, без да се притеснявате, че останалите членове на семейството ви ще бъдат смущавани от неприятни шумове при неговата работа.

Освен с перфектни технически характеристики, Bosch MC812M844 разполага и с множество модерни функции, а именно: Месене, Разбиване, Миксер, Сокоизстисквачка, Блендер, Стъргане, Слайсър, Мелачка, Трошене на лед. Независимо дали искате да нарежете плодове, зеленчуци и билки или искате да приготвите чаша вкусен фреш – просто поставете желаните продукти в робота и той ще свърши цялата работа за вас. Също така, множество технологии се грижат за максималната ви безопасност по време на използване на уреда – Система против плъзгане, Система за безопасност, Пулс, Система за съхранение на кабела и Индикатор на мощността.

Включените аксесоари, ви позволяват да приготвяте перфектно всеки тип храна – Мелница, Аксесоари за месене, Аксесоари за сокоизстискване, Приставка блендер, Тел за яйца, Мултифункционален диск, Прорязващ диск, Аксесоар за раздробяване и Приставка за цитруси. Независимо дали искате да нарежете меки плодове и зеленчуци, месо, ядки и др., имате правилната приставка за прецизното нарязване на всеки един от тях.

Този продукт се предлага в 3 варианта: Bosch MC812M844 в цвят черен/сив, Bosch MC812W872 в цвят бял и Bosch MC812S814 в цвят бял/сив.

В заключение

Кухненски робот Bosch MC812M844 е нов, модерен, мултифункционален уред, който благодарение на множесвтото си технологии, модерни аксесоари и мощна работа, ще ви позволи да нарежете всяка храна изключително прецизно – точно по начина, по който ви е необходима за приготвянето на любимите ви ястия.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo