Ревю на Bosch KGV58VLEAS

Bosch KGV58VLEAS

Bosch е добре позната марка и нейните продукти са високо ценени. Bosch KGV58VLEAS е ефективен хладилник с фризер, който може да се справи с почти всичко. Тази статия ще ви помогне да вземете информирано решение с цялата необходима информация за този модел, за да можете да решите дали е подходящ за вашето домакинство.

Bosch KGV58VLEAS

Виж цената за днес

Bosch KGV58VLEAS: Характеристики, функции и технологии

Този хладилник с фризер има общ нетен капацитет от 503 литра, като рафтовете на вратата са проектирани да съхраняват различни предмети. Вътрешното LED осветление осветява вътрешността на хладилника, така че винаги да виждате къде точно се намира храната ви.

Хладилникът Bosch KGV58VLEAS има отделение VarioZone, което ви позволява да съхранявате по-големи предмети, като бутилки или консерви. Той разполага и с допълнително отделение за плодове и зеленчуци.

Долното чекмедже улеснява съхранението на големи предмети или на всичко друго, което не се побира в друга част на уреда, тук има достатъчно място и за по-малки съдове.

VitaFresh запазва плодовете и зеленчуците ви свежи за по-дълго време, като премахва излишната влага от тях.

Bosch KGV58VLEAS е чудесен избор, ако търсите хладилник с фризер, който да е готов за работа веднага след изваждане от кутията. Той е снабден с функции, които улесняват живота ви, като системата LowFrost, която означава, че никога повече няма да се налага да размразявате. Освен това консумира само 266 kWh годишно, което го прави един от най-ефективните уреди, които можете да си купите.

Bosch KGV58VLEAS е с ниво на шума 40 dB, така че можете да сте сигурни, че няма да наруши съня ви през нощта. Широчината на този модел е 70 см, дълбочината – 77 см, а височината – 191 см. Теглото му е 92,9 кг.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Bosch KGV58VLEAS: Мнение за продукта

Мисля, че Bosch KGV58VLEAS е отличен избор за всеки, който търси стилен хладилник. Той има много функции, включително, страхотен дизайн и енергиен клас Е. Което означава, че ще използва по-малко енергия от повечето други хладилници на пазара.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo