Ревю на Bosch KGV36VWEA

Bosch KGV36VWEA

Bosch KGV36VWEA разполага с достатъчно място за големи пакети замразени продукти в чекмеджето BigBox. Рафтовете EasyAccess ви позволяват да намирате всичко с един поглед, а VarioZone позволява температурата да се регулира поотделно в двете части. Функциите FreshSense и VitaFresh ви позволяват да съхранявате плодовете и зеленчуците. Ако е необходима малко влажност, технологията LowFrost автоматично размразява отделението на хладилника при по-ниска температура, което запазва качеството на храната ви.

Bosch KGV36VWEA

Виж цената за днес

Bosch KGV36VWEA: Характеристики, функции и технологии

Ако търсите хладилник с достатъчно пространство, за да поберете по-големи пакети със замразени продукти, Bosch KGV36VWEA е уредът за вас. Този уред има изключително голямо чекмедже BigBox, което може да побере големи пакети замразени продукти, и включва още няколко удобни функции.

Със своята VarioZone този уред ви позволява да персонализирате възможностите си за съхранение, за да сте сигурни, че всяка част на хладилника ви е организирана възможно най-ефективно. Освен това той се предлага с технологията FreshSense, която автоматично регулира температурата в отделението за пресни храни с течение на времето, така че храните да останат свежи по-дълго време – дори когато се съхраняват на различни рафтове.

Bosch KGV36VWEA има дори отделение VitaFresh, което поддържа идеалната температура на продуктите, така че те да останат свежи по-дълго от плодовете и зеленчуците в стандартните хладилници без тази функция.

Този хладилник разполага и със система LowFrost, която гарантира, че върху храната се натрупва малко влага и премахва необходимостта от редовно размразяване!

С ниво на шум от 39 dB, в клас Е и годишна консумация на енергия от 233 kWh годишно, този хладилник не издава твърде много шум или да харчи твърде много енергия.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Bosch KGV36VWEA: Мнение за продукта

Ако търсите просторен хладилник с достатъчно място за съхранение на големи пакети замразени продукти, Bosch KGV36VWEA е правилният избор. Той има лесно подвижни рафтове, които могат да се конфигурират според вашите нужди и разполага с достатъчно място за съхранение.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo