Bosch KGV36UL30 - Виж цената

Ревю на Bosch KGV36UL30

Ревюта Хладилници
8

Рейтинг

Bosch KGV36UL30 

Bosch KGV36UL30 е модерен, икономичен, но и много ефективен хладилник. Благодарение на високият си клас на енергийна ефективност А+++, той ви предоставя максимална ефективност при своята работа, за сметка на изключително нисък енергоразход. Иновативните му функции ви дават възможността да запазите храната си свежа и вкусна. Какво още предлага този продукт? Ние сме тук, за да отговорим на вашите въпроси. Като допълнително предимство, можем да споменем, че комбинацията от цена-качество е изпълнена безупречно.

Bosch KGV36UL30Виж цената за днес

Bosch KGV36UL30 Review

Super Freezing – предотвратява размразяването на замразените храни, когато поставяте нови продукти във фризера и гарантира, че новопостъпилите продукти се замразяват по-бързо. Уреди с функция Super-freeze автоматично изключват функцията веднага след достигане на желаната температура. Това предотвратява загубата на енергия.

BigBox – Изключително дълбоко чекмедже във фризера за безпроблемно съхранение на цялата ви замразена храна. Отлично за големи кутии, например от пайове и пици. Независимо дали искате да купите всичко за детско парти или да замразите голямо количество храна, винаги има достатъчно място в BigBox.

LED осветление – LED лампите предлагат напълно нови възможности за осветление на хладилници. Светодиодното осветление консумира по-малко енергия от конвенционалното осветление на хладилника.

LowFrost – LowFrost ви спестява много работа, защото образуването на лед намалява. Охлаждащите фризери трябва да се размразяват много по-рядко и консумацията на енергия да остане постоянна. И ако трябва да размразим, имаме удобно решение за вас: благодарение на изтичането в долната част на устройството, то е много по-бързо и по-лесно.

VitaFresh – съхранява храната ви прясна до три пъти по-дълго. Отделението VitaFresh е разделено на две зони: “сухата” зона VitaFresh е идеална за съхранение на наденички, сирене, месо и риба. “Влажната” зона VitaFresh има перфектния климат за плодове и зеленчуци и гарантира, че свежестта, вкусът и хранителните стойности се запазват за по-дълго време.

Bosch KGV36UL30-2Виж още: РЕВЮ: Хладилник Indesit LR8 S1 W AQ – Цена и мнения!

Дизайнът е модерен и изчистен, решен в сребрист цвят. Дръжките са вградени във отстрани на вратите, като това допринася за стилния и максимално изчистен дизайн. Температурата може да се промени, когато вратата на хладилника е отворена, използвайки контролния панел, разположение. Общият капацитет на обем на хладилника е 309 литра. Можем да кажем, че Bosch KGV36UL30 е един от хладилниците с наистина изключителен обем. Външните размери на уреда са 186x60x65см.

Хладилникът е просторен, с нетен обем от 215л. На дъното му има едно затворено отделение за съхранение на плодовете и зеленчуците ви, за максимално запазване на тяхната свежест и винаминни качества. Останалата част от останалото пространство се разпределя с помощта на 4 рафта от сигурно стъкло, със защитени ръбове, като те могат да бъдат разпределени на няколко нива, в зависимост от вашите лични нужди. Вратата на хладилника има още 3 рафта за съхранение на бутилки, буркани и пр. Фризерът също е много просторен. Той осигурява полезен обем от 94л. В този случай вътрешната структура е ефективна благодарение на трите отделения. С тях можете да отделите храната в зависимост от нейния вид.

Благодарение на изключително високият си клас на енергийна ефективност – А+++ – този хладилник, освен ефективен, е и изключително енергономичен. С разход на енергия от едва 227kWh/год., той ви предоставя най-всиока ефективност при работа, за сметка на минимални разходи на електроенергия.

Нашето мнение за продукта:

Много ефективен с изключително високо качество при своята работа Хладилник с фризер Bosch KGV36UL30 запазва храните ви свежиза дълъг период от време. Благодарение на иновационните интегрирани системи, вече можете да се наслаждавате на любимите си хранителни продукти в дългосрочен план, като в същото време пестите енергия. Гответе с удоволствие любимите си ястия, с висококачествени и свежи продукти, осигурени от Хладилник с фризер Bosch KGV36UL30.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password