Ревю на Bosch KGV362LEA

Bosch KGV362LEA

Ако търсите висококачествен хладилник за дома си или се нуждаете от допълнителен хладилник, то Bosch KGV362LEA е точно за Вас. Той е проектиран да работи по най-добрия начин и отговаря на очакванията на много клиенти. Това, което прави този модел толкова добър, е голямата гъвкавост на вътрешните отделения и най-вече достъпната цена. 

Bosch KGV362LEA

Виж цената за днес

Bosch KGV362LEA: Характеристики, функции и технологии

Моделът има нетен обем от 308 литра и се предлага с обръщаща се врата. Предлага се в сребрист цвят и има енергиен клас Е, според последните европейски разпоредби, което означава, че има годишна консумация на енергия от 233 kWh и може да се използва със захранващо напрежение 220 V 240 V. Нивото на шума на уреда е 39 dB.

Този модел е оборудван с множество рафтове както за хладилника, така и за фризера. Хладилникът има общо четири рафта, а фризерът – три отделения. Отварянето на вратата е реверсивно, което означава, че можете да я отваряте от двете страни.

Този хладилник има поставка за яйца и отделение за зеленчуци и плодове. Освен това има отделенията за месо и риба, както и стойки за бутилки за вашите напитки.

Този модел на Bosch се предлага със система за автоматично размразяване, което прави поддръжката на вашия хладилник или фризер по-лесна от всякога! Няма да имате проблем да поддържате температурата точно там, където я искате, с функцията Low Frost на този модел.

Хладилникът с фризер Bosch KGV362LEA е снабден с LED осветление, което излъчва топла светлина, когато е включено през нощта – идеално за късните закуски! Никога няма да се притеснявате, че ще ви липсва лед, благодарение на чекмеджето Big Box, което побира до седем килограма лед наведнъж!

Функцията за ниско ниво на замръзване предотвратява образуването на лед върху изпарителната плоча, когато температурата падне под нула градуса по Целзий (32 градуса по Фаренхайт). Това означава, че няма да ви се налага да размразявате фризера толкова често – пестите време и енергия!

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Bosch KGV362LEA: Мнение за продукта

Мисля, че това е чудесен хладилник. Той има много място и е енергийно ефективен, което е чудесно за околната среда. Фризерната част също е много просторна, което е важно за мен, защото обичам да купувам на едро и да замразявам нещата, за да издържат по-дълго.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo