Bosch KGF56SB40 - Виж цената

Ревю на Bosch KGF56SB40

Ревюта Хладилници
9

Рейтинг

Bosch KGF56SB40

Искате ли нов хладилник, който да запазва хранителните ви продукти свежи за по-дълго време? Държите ли на високото качество на вашите хранителни продукти? Ние имаме точният продукт за вас! Хладилник с фризер Bosch KGF56SB40 разполага с огромно пространство за съхранение, като спомага за запазването на вашите хранителни продукти в прясно състояние за дълго време.

Bosch KGF56SB40Виж цената за днес

Bosch KGF56SB40 Review

FreshSense – Благодарение на оптималните условия за съхранение, продуктите ви ще бъдат винаги свежи и с перфектната консистенция, включително и сладоледа, например – нито прекалено твърд, нито прекалено мек. Поддържането на постоянна температура вътре в хладилника е от съществен фактор за доброто качество на храната. Именно сензорът FreshSense отговаря за поддържането на идеална температура както в хладилника, така и във фризера, независимо от външните температурни условия, извън уреда.

NoFrost – При моделите с NoFrost влажността на въздуха се концентрира върху централния изпарител, вместо да се натрупва върху уреда или продуктите. Този охладител, който изтегля топлината от фризерната част, автоматично се размразява периодично. Получената кондензация се отвежда навън и се изпарява чрез топлината на компресора в специален колектор. Така намалява влагата в уреда, което означава, че почти не се образува лед. И изобщо не се налага да мислите за размразяване.

Виж още: Ревю на Bosch KGN56AI30

Технически характеристики

Капацитетът на обем на този охладителен уред е 480 л. Това позволява съхранението на големи количества храна, които биха задоволили хранителните нужди на цялото ви семейство. С енергиен клас А+++, уредът е освен много ефективен, така и много енергономичен. Годишният разход на електроенергия от 216 kWh, гарантира че той няма да повиши сметките ви за електроенергия. С ниските си нива на шум от едва 42 dB, хладилникът е особено подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като гарантирано няма да нарушава домашното ви спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа.

Хладилник

Хладилникът е с нетен обем от 375 л, като разполага със 4 рафта от закалено товароустойчиво стъкло и 3 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от вашите хранителни продукти, а допълнителните рафтове на вратата освобождават още по-голямо пространство във вътрешността на хладилния уред. Също така, хладилникът разполага със специално отделение за съхранение на зеленчуци и плодове.

Фризер

Фризерът е с нетен обем от 105 л. и разполага с 2 големи отделения за съхранение. Това ви позволява да съхранявате големи количества от вашите любими хранителни продукти, като възможността за изваждане на кутиите за съхранение, ви осигурява лесен и бърз достъп до вашите замразени хранителни продукти. Капацитетът му на замразяване от 16 кг. за 24ч. ви гарантира, че дори по-големи количества от вашите хранителни продукти, ще бъдат замразени бързо и качествено.

Нашето мнение за продукта

Този хладилник е подходящ за тези от вас, които искат да осигурят перфектните условия за съхранението на своите любими хранителни продукти. Гответе любимите ястия на вашето семейство само с висококачествени, свежи и пресни хранителни продукти, осигурени от Bosch KGF56SB40 !

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 10
Капацитет - 10
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password