Bosch KAD90VI20 - Виж цената

Ревю на Bosch KAD90VI20

Ревюта Хладилници
9

Рейтинг

Bosch KAD90VI20 

Търсите нов, практичен, високообемен хладилник за вашият дом? Искате най-доброто качество както в дизайна, така и в техническите показатели на вашият нов уред? Не бихте направили компромис при съхранението на любимите ви храни? Значи сте на правилното място. Днес ще ви представим точният продукт за вас. Двукрилния хладилник Side by Side Bosch KAD90VI20, разполагащ с иновативни функции като SuperCooling и NoFrost Technology, внася стил, лукс и удобство във всяка съвременна кухня. Определено това е продукт, от който не само домакините, а и всеки член на семейството ви ще остане доволен.

Bosch KAD90VI20

Виж цената за днес

Bosch KAD90VI20 Review

SuperCooling – когато функцията SuperCooling се активира, храната, която току-що сте закупили, се охлажда по-бързо. Температурата в хладилника се намалява с натискането само на един бутон, като тя може да бъде свалена до 2°C. За да се избегне ненужното потребление на енергия, функцията автоматично се връща назад, към първоначалните си стандартни настройки, след около 6 часа.

NoFrost – благодарение на функцията NoFrost, влажността във въздуха на вашия хладилник, се събира в изпарител, вместо да се натрупва върху храните. Получената кондензация се извежда отвън и се изпарява, като се използва топлината на компресора в специален събирателен съд. Това намалява влажността в уреда, което означава, че почти не се образува лед. Така че не е нужно да се тревожите повече за размразяването.

MultiAirflow System – система, която чрез вграден вентилатор, създава леки и равномерни потоци студен въздух, които се разнасят по всички нива на зоната на замразяване. Температурните колебания се свеждат до минимум и времето за охлаждане намалява – което помага на храните да запазят своя вкус за по-дълго време.

SuperFreezing – тази функция, предпазва замразената храна от размразяване при добавяне на нова храна към фризера, а новата храна замръзва по-бързо. Уредите с автоматична функция за замразяване се връщат към нормална работа след достигане на желаната температура. Това предотвратява загубата на енергия.

Bosch KAD90VI20-2Виж още: РЕВЮ: Хладилник с фризер Hotpoint-Ariston ENBGH19223FW – Цена и мнения!

Двукрилен хладилник Side by Side Bosch KAD90VI20, разполага с врати от неръждаема стомана и хромирани иноксови странични панели. Управлението на хладилника се извърша благодарение на вграденият LED дисплей. Два отделни охладителни кръга, позволяват независим контрол на температурата и предотвратяват прехвърлянето на влажност между хладилника и фризерната кухина. Общият обем на хладилника е 533л., а на фризера – 163л. С енергоразход от 453kWh годишно, освен много практичен, стилен и модерен, този хладилник е и изключително енергономичен. Размерите му от 177 x 91 x 72см., го правят удобен за поставяне в по-просторните кухни.

Нашето мнение за продукта:

Модерен, ефективен и просторен, двукрилния хладилник Side by Side Bosch KAD90VI20, ще ви осигури луксът от стилният дизайн и качеството от иновативните технологии. С иновативните си функции, вие ще можете да се насладите на любимите си храни, без те да променят своите вкусови и хранителни качества. Стилният хладилник от доказалата се на пазара марка Bosch, е перфектният избор за тези от вас, които държат на луксът навсякъде около себе си, както и за онези, които търсят нов, просторен, модерен хладилник от най-висок клас, за перфектен завършек на своето домакинство.

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password