Bosch HBG633NB1 - Виж цената

Ревю на Bosch HBG633NB1

Ревюта Фурни за вграждане
9.5

Рейтинг

Bosch HBG633NB1

Държите ли да консумирате само вкусна, домашно приготвена храна? Искате ли нова фурна, която да се погрижи за перфектното приготвяне на вашите любими ястия? Ние имаме точния уред за вас! Фурна за вграждане Bosch HBG633NB1 с енергиен клас А+, множество функции и голям капацитет на обем, ще приготви желаните от вас ястия изключително бързо и качествено.

Bosch HBG633NB1Виж цената за днес

Функции

Hotair Eco – това е ииновативен режим за загряване чрез горещ въздух от Bosch. Благодарение на тази функция, уреда е максимално ефективен, като същевременно енергономичен с 30% по-ниска консумация на електроенергия.

4D Горещ въздух – горещият въздух във фурната се разпределя развномерно в цялото отделение, за максимална ефективност на уреда.

EcoClean Direct – почистването на вашия уред е по-лесно от всякога, благодарение на специалното покритие на гърба на фурната, което директно абсорбира мазнините.

Виж още: Най-добрите фурни за вграждане за 2020

Дизайн и Характеристики

Bosch HBG633NB1 е с изключително модерен дизайн. Решена в класически черен цвят със стъклено покритие, перфектно допълнена от иноксова дръжка в сребристо и интегриран електронен панел, тази фурна ще пасне перфектно във всяка стилно и модерно обзаведена кухня. Размерите на уреда са: 59.5 х 59.5 х 54.8см (ВхШхД).


Енергийният клас, в който спада уреда е А+, което гарантира ефективната и същевременно ергономична работа на фурната с ниска консумация на електроенергия. Капацитетът и от 71л, позволява да готвите големи количества от любимите ястия на вашето семейство, като позволява и поставянето на по-големи и обемисти ястия. Максималната температура на загряване е 300C.

Освен с перфектни технически характеристики, фурната разполага и с множество функции и технологии. Функцията „4D Топъл въздух”, позволява равномерното разпределение на топъл вздух в уреда, което гарантира и равномерното изпичане и приготвяне на желаните ястия. Възможността за избор между 10 различни програми, ще ви позволи да приготвяте всякакви ястия при оптимално добри условия, специфични за тяхното приготвяне. Допълнителните функции, с които разполага фурната са: Температурен контрол, Вътрешно осветление, Студена дръжка и Часовник.

В заключение

Фурна за вграждане Bosch HBG633NB1 е нова, модерна, ергономична, но и изключително ефективна при приготвянето на вашите любими ястия. Възможността за избора от 10 различни функции ще осигури перфектното приготвяне на всеки тип храна, така че тя да бъде приготвена максимално бързо и да остане вкусна, със запазени хранителни свойства.

Виж цената за днес

9.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 10
Капацитет - 10
Характеристики - 10

Напиши коментар

Lost Password