Ревю на Bosch HBF153EB0

Bosch HBF153EB0

Фурната за вграждане Bosch HBF153EB0 е продукт на един от най-големите производители на електроуреди в света и предлага добра функционалност и енергийна ефективност. В това ревю, ще разгледаме нейните характеристики.

Bosch HBF153EB0

Виж цената за днес

Bosch HBF153EB0: Характеристики, функции и технологии

Bosch HBF153EB0 e оборудвана с функцията за самопочистване EcoClean Direct, е един от най-практичните продукти на пазара. С капацитет от 66 литра, тя е достатъчно голяма, за да вмести големи тави за печене, като същевременно е клас А за енергийна ефективност, което я прави икономична и екологична.

EcoClean Direct е специално покритие, което прави почистването на фурната много лесно благодарение на своята способност да разтваря мазнините, докато печете. Това означава, че мазнините и замърсяванията не се задържат във фурната, а се превръщат в прах, който лесно се почиства с мека кърпа. EcoClean Direct е едно от най-иновативните решения за по-лесно почистване на фурната. Това покритие е разработено специално за да предоставя по-лесно почистване на фурната, като в същото време не влияе на качеството на готвенето.

Технологията на 3D Hotair осигурява равномерно разпределение на топлината вътре във фурната, за да се постигнат отлични резултати в готвенето на храната. Това е възможно на до три нива, което позволява да се готвят няколко ястия едновременно.

Фурната е оборудвана с цифров дисплей с електронен програматор, който прави управлението й много лесно и удобно. Два потъващи бутона за почистване на предния панел правят почистването на фурната много лесно и удобно. Телескопичните водачи на 1 ниво позволяват безопасно и лесно поставяне и изваждане на тави за печене.

Електрическата фурна за вграждане, която предлага равномерно изпечени ястия, на до три нива, е идеалното решение за всеки, който обича да готви. Тази фурна е оборудвана с функция за грил, която позволява да се приготвят вкусни ястия с хрупкава коричка, както и с функция за бързо затопляне, която намалява времето на готвене.

Почистването на фурната е по-лесно от всякога, благодарение на функцията за самопочистване. Това означава, че фурната се почиства автоматично, без да е необходимо да се използват агресивни почистващи препарати.

Фурната за вграждане е оборудвана с функция за горно и долно затопляне, която осигурява равномерно изпичане на храната. Таймерът прави управлението на фурната много лесно, а вътрешното осветление позволява да се следи процеса на готвене.

Виж още: Най-добрите фурни за вграждане

Bosch HBF153EB0: Мнение за продукта

Фурната за вграждане Bosch HBF153EB0 е икономична, удобна за управление и готви храната много добре. Има някои недостатъци, но за цената си това е доста добър продукт. Ако търсите надеждна и функционална фурна за вграждане, този модел на Bosch е добър избор.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo