Ревю на Bosch HBA534ES0

Bosch HBA534ES0

Фурната за вграждане Bosch HBA534ES0 е един от най-новите модели на компанията, който предлага много функционалности и опции. Тя е идеална за тези, които търсят качествена фурна за вграждане, която може да изпълнява различни задачи.

Bosch HBA534ES0

Виж цената за днес

Bosch HBA534ES0: Характеристики, функции и технологии

Тази фурна има капацитет от 71 литра и клас A на енергийната ефективност, което я прави ефективна и икономична в употребата. EcoClean Direct е система за самопочистване, която използва специално покритие на задната стена на фурната, което абсорбира мазнините и ги разлага при високи температури. Това улеснява почистването на фурната и я прави по-хигиенична.

Фурната е също така оборудвана с 3D горещ въздух, който осигурява равномерно готвене на храната на три нива едновременно. Това е много удобно за готвене на големи количества храна. Телескопичните водачи на едно ниво правят поставянето и изваждането на тавите много лесно и безопасно. Това е особено полезно, когато готвите тежки и големи ястия. Контролът на фурната се осъществява чрез LED дисплей в червен цвят, който прави управлението на функциите много лесно и интуитивно.

Иноксовият дизайн на фурната я прави много съвременна и стилна, като същевременно е лесна за почистване и поддържане. Фурната предлага функция за грил, която ви позволява да приготвяте храна с красива коричка отгоре.

Функцията за конвекция на фурната позволява равномерно разпределение на топлината във вътрешността на фурната, което осигурява перфектно приготвяне на храната. Функцията за пица е специално проектирана за приготвяне на пици, като осигурява перфектно готвене на тестото и вкусната гореща закуска.

Функцията за автоматично изключване на фурната я прави по-безопасна за употреба и предотвратява безпокойство от забравяне да я изключите. Фурната е оборудвана с осветление, което осигурява ясен изглед върху храната по време на готвене.

Функцията за заключване на фурната за деца предотвратява децата да я отварят и да се изложат на риск по време на готвене. Вградената вентилация на фурната осигурява по-добра циркулация на въздуха, което подобрява готварските резултати и предотвратява натрупването на миризми.

Виж още: Най-добрите фурни за вграждане

Bosch HBA534ES0: Мнение за продукта

Фурната за вграждане Bosch HBA534ES0 е много функционална и удобна за ползване. Тя предлага много опции за готвене и има голям капацитет, който я прави подходяща за готвене на големи количества храна. Също така, тази фурна има много полезни функции, като самопочистаща система EcoClean Direct и 3D горещ въздух. Ако търсите качествена фурна за вграждане, това може да бъде идеалният избор за вас.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo