Ревю на Bosch BWD421PRO

Bosch BWD421PRO

Bosch BWD421PRO е нова, мощна и високоефективна перяща прахосмукачка, която е подходяща както за сухо, така и за мокро почистване. С множеството си аксесоари и висока мощност на работа, прахосмукачката ще се погрижи за почистването на всяка повърхност, незаивисмо от типа на замърсяванията.

Bosch BWD421PROВиж цената за днес

Функции

AquaWash & Clean – набор от аксесоари, подходящи както за сухо, така и за мокро почистване, ще ви позволят да почистите всеки вид повърхности с всеки вид замърсявания.

Турбо четка – благодарение на въртящата се четка с плоски влакна, комбинирана с висока всмукателна мощност, вашите килими ще бъдат дълбоко почистени от замърсявания изключително лесно.

НЕРА – благодарение на HERA филтрирането изходният въздух от вашата прахосмукачка е максимално пречистен, като това предотвратява попадането на фините прахови частици във въздуха ви у дома. По този начин вие сте предпазени от появата на дихателни проблеми или алергии.

Виж още: Най-добрите прахосмукачки | Евтини прахосмукачки |

Дизайн, размери и характеристики

Дизайнът на тази прахосмуачка е модерен и стилен. Решена в бяло и черно, тя ще пасне перфектно във вашия дом, дори когато я съхранявате на видно място. Размерите на уреда са практични и удобни, като е с тегло от едва 10.4кг. Това я прави лесна за пренасяне от едно помещение в друго.

С мощност от 2100 W, капацитет 5л и обхват от 12м, прахосмукачката ще почисти ефективно големи повърхности от вашия дом, като ще отстрани дори най-фините прашинки и замърсявания. Освен това, уреда е оборудван с множество функции, като: Миещ се филтър, Подвижен воден резервоар и Автоматично прибиране на кабела, които ще улеснят максимално неговото използване. Също така, множеството аксесоари, включени в комплекта Стандартна четка, Малка четка, Специална четки, Аксесоар за тесни пространства, Въртяща се четка, Четка за паркет, Накрайник за тапицерия, Liquid vacuum accessory – ще ви позволят да достигнете дори до най-трудно достъпните пространства във вашия дом, за да ги почистите до блясък.

В заключение

Перяща прахосмукачка Bosch BWD421PRO е нова, модерна и мощна прахосмукачка, която е подходяща както за сухо, така и за мокро почистване. Почиствайте лесно и бързо както сухите, така и мокри замърсявания по вашия под, като дори можете лесно и бързо да изперете и освежите килимите си. Определено това е верен помощник в поддържането на домашната чистота, от който всяка домакиня има нужда.

Виж цената за днес

3.8/5 - (10 votes)
Review-bg.com
Logo