Ревю на Bosch BWD421PET

Bosch BWD421PET

Ако търсите съюзник срещу всякакви замърсявания, прахосмукачка Bosch BWD421PET е това, от което се нуждаете. Това е първата прахосмукачка 3 в 1 за мокрo и сухо почистване, способна да почиства различни повърхности, като плочки, мрамор, дърво и се справя отлично както с твърди, така и с течни замърсявания.

Bosch BWD421PET

Виж цената за днес

Bosch BWD421PET: Характеристики 

Прахосмукачката с ергономичен дизайн и тегло 10,4 kg. Този продукт отстранява и най-малките прахови частици и е особено препоръчителен за тези, които се нуждаят от допълнително ниво на хигиена в жилищното си пространство.

Благодарение на гумените колела, които предпазват пода, можете лесно да местите прахосмукачката. Прахосмукачката е специално проектирана да осигури висока всмукателна мощност. Благодарение на нейната мощност дори и най-дебелите килими могат да се почистват ефективно.

Като се има предвид, че това е прахосмукачка, която премахва както твърди, така и течни замърсявания, тя е оборудвана с контейнер, предназначен за отстраняване на до 2,5 литра течност, както и прах, мъх и косми. 

Резервоарът с абсорбирана вода има блокираща система, която автоматично блокира засмукването, ако течността достигне максимално ниво. В същото време мощността на двигателя ще пулсира и индикаторът на контролния панел ще светне. Прахосмукачката е оборудвана и с 2,5-литров резервоар за чиста студена вода. Към този резервоар се добавя и препарат за почистване на всичко, от килими до тапицерия и матраци.

Bosch BWD421PET е оборудван с възможност за запазване на нивото на всмукателна мощност. По този начин, когато изключите прахосмукачката, текущото ниво на засмукване ще бъде в сила за следващото използване на уреда. Всъщност следващия път, когато стартирате машината, мощността на засмукване ще бъде същата.

Виж още: Евтини прахосмукачки |

Bosch BWD421PET: Мнение за продукта

Без съмнение прахосмукачка Bosch BWD421PET е една от най-добрите прахосмукачки на пазара. Тя ефективно премахва както твърди, така и течни замърсявания, помага за премахване на косми от килими и мокети. Освен това осигурява висока мощност на засмукване при ниска консумация на енергия.

Виж цената за днес

2.7/5 - (6 votes)
Review-bg.com
Logo