Bosch BCHF216S - Виж цената

Ревю на Bosch BCHF216S

Прахосмукачки Ревюта

Bosch BCHF216S

Вертикалните прахосмукачки са често предпочитани от потребителите, поради компактността и ефективността си. Ако имате нужда от нова прахосмукачка, която да е лесна за съхранение и същевременно много ефективна в почистването на дори най-фините прахови частици от вашия дом, то вие сте на правилното място! Днес ви представяме вертикална прахосмукачка Bosch BCHF216S с безкабелно захранване и множество функции, тя ще се превърне във ваш верен помощник в почистването на вашия дом.

Bosch BCHF216SВиж цената за днес

Функции

EasyClean – четката на прахосмукачката може да се разглобява и да се почиства изключително лесно. Това прави хигиенната поддръжка на уреда бърза и лесна.

Литиево-йонна технология – благодарение на този тип батерия, прахосмукачката се зарежда за изключително кратко време и има дълъг ескплоатационен живот.

Дизайн и размери

Bosch BCHF216S е с красив дизайн, решена в синьо-черен цвят, тя може да бъде съхранявана във всяко помещение от вашия дом. Тя има контролен панел върху ръкохватката, както и индикатор за изтощена батерия. Размерите на уреда са: 165 х 265 х 1160 мм (ДхШхВ) и е с тегло от 2.4кг. Това го прави лесен, практичен и удобен за съхранение.

Основни характеристики

Прахосмукачката е с мрежово захранване със захранващо напрежение от 16V и автономия на акумулатора от 40мин., като това е достатъчно време, за да почистите голяма част от помещенията във вашия дом, без необходимостта от повторно презареждане. Тя е подходяща за сухо почистване на всеки тип повърности – паркет, теракот, килими – като премахва ефективно прах, акарии и дори козина от домашни любимци. Оборудвана е с миещ се филтър и четка на главата, което прави поддръжката и изключително лесна.

В заключение

Ако се нуждаете от нова, ефективна прахосмукачка, която да е компактна за съхранение, то Bosch BCHF216S е точният избор за вашето домакинство. С висока всмукателна мощност, миещи се компоненти и дълъг живот на акумулатора, тази прахосмукачка ще се погрижи за почистването на дори най-фините замърсявания от вашия дом.

Виж цената за днес

Lost Password