Bosch BBH22041 - Виж цената

Ревю на Bosch BBH22041

Прахосмукачки Ревюта
8.8

Рейтинг

Bosch BBH22041 

Вие сте от домакинствата, в които чистотата е приоритет? Обичате домът ви да бъде искрящо чист по всяко време? Имате нужда от верен помощник в поддържането на чистотата въва вашето домакинство? Ние имаме решението за вас! Вертикална прахосмукачка Bosch BBH22041, без кабели, с високо качество на работа, ви позволява да почистите вашия дом лесно, бързо и изключително ефективно.

Bosch BBH22041Виж цената за днес

Bosch BBH22041 Review

Readyy’y 2in1 – без кабели, лесна за почистване и много удобна – новата прахосмукачка Bosch BBH22041 идва при вас, за да улесни максимално поддържането на чистотата във вашия дом.

Ni-MH акумулатор – за максимално качество при работа и оптимален разход на електроенергия, акумулаторът е създаден за да опазва околната среда, като в същото време гарантира високата ефективност при работа.

Многофункционална прахосмукачка 2 в 1 – тази прахосмукачва е подходяща за почистването на всякакви повърхности – ламинат, теракот или паркет от естествено дърво – тя е нежна към повърхностите, без да ги поврежда и ви позволява да ги почиствате с 2 различни нива на мощност.

Вертикална прахосмукачка Bosch BBH22041 е безжичен, свободно стоящ модел с елегантно тяло и супер светъл дизайн. Можете да отделите прахосмукачката от основното тяло и да я използвате като ръчна машина.

Виж още: РЕВЮ: Прахосмукачка с воден филтър Zelmer ZVC762ZT – Цена и мнения!

След пълното зареждане за 16 часа, преди първата употреба и 12 часа след това, нейната работа е с продъжителност от 32мин. С размерите си от 26.5х116х13.5cm, тя е удобна както за употреба, така и за съхранение, като не заема много от наличното пространство във вашия килер. Теглото и от едва 3,1кг., я прави лесна за пренасяне между отделните стаи за тяхното ефективно почистване. Благодарение на максималната гъвкавост на този уред, вие полъчавате лесен достъп дори до най-труднодостъпните ъгли във вашия дом.

Нашето мнение за продукта:

Много ефективна и лесна за употреба Bosch BBH22041 идва, за да ви помогне при поддържането на искряща чистота във вашия дом. Благодарение на практичния и дизайн и високоефективната гъвкавост, вече можете да достигнете и почистите всяко кътче. Тя ще бъде вашият верен съюзник в поддържането на чистотата във вашия спретнат дом.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 9
Качество - 9
Характеристики - 7

Напиши коментар

Lost Password