Bosch Athlet BCH6ATH25 - Виж цената

Ревю на Bosch Athlet BCH6ATH25

Прахосмукачки Ревюта
9

Рейтинг

Bosch Athlet BCH6ATH25

Вие сте от домакинствата, в които чистотата е приоритет? Обичате домът ви да бъде искрящо чист по всяко време? Имате нужда от верен помощник в поддържането на чистотата въва вашето домакинство? Ние имаме решението за вас! Вертикална прахосмукачка Bosch Athlet BCH6ATH25, без кабели, с високо качество на работа, ви позволява да почистите вашия дом лесно, бързо и изключително ефективно.

Bosch Athlet BCH6ATH25Виж цената за днес

Bosch Athlet BCH6ATH25 Review

Технология SensorBagless – Невероятно мощна, изключително тиха. Без торба за прах. Благодарение на специалният сензор, който контролира производителността на прахосмукачката. Уникалната технология осигурява не само забележителна производителност, но и спомага за минимална поддръжка. Няма допълнително оскъпяване и заради висококачествените филтри и контейнерът за прах.

Виж още: Ревю на Bosch Athlet BCH65PET

Дизайн и характеристики

Дизайнът на тази прахосмуачка е модерен и стилен. Tя ще пасне перфектно във вашия дом, дори когато я съхранявате на видно място. Размерите на уреда са практични и удобни, като е с тегло от едва 3,6 кг. Това я прави лесна за пренасяне от едно помещение в друго. Благодарение на максималната гъвкавост на този уред, вие полъчавате лесен достъп дори до най-труднодостъпните ъгли във вашия дом.

Захранващо напрежение от 25.2 V и капацитет 0.9 л, прахосмукачката ще почисти ефективно вашия дом, като ще отстрани дори най-фините прашинки и замърсявания. Автономията на акумулатора от 60 мин. на цикъл, ще подпомогнат на робота да почисти големи площи, без нуждата от повторно зареждане. Уреда е подходящ за почистване на суха повърхност, а контролния панел, поставен върху ръкохватката го прави много практичен и лесен за използване.

Освен с перфектни технически характеристики, тя разполага и с множество функции и аксесоари за оптималната и ефективност. Висока всмукателна мощност, четка за всякакви повърхности, аксесоар за тесни пространства, са само част от аксесоарите, които ще ви позволят да почистите дори най-труднодостъпните пространства от вашия дом.

В заключение

Много ефективна и лесна за употреба Bosch Athlet BCH6ATH25 идва, за да ви помогне при поддържането на искряща чистота във вашия дом. Благодарение на практичния и дизайн и високоефективната гъвкавост, вече можете да достигнете и почистите всяко кътче. Тя ще бъде вашият верен съюзник в поддържането на чистотата във вашия спретнат дом.

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password