Ревю на Bosch 3A BGS05A220

Bosch 3A BGS05A220

Bosch 3A BGS05A220 е нова, мощна и високоефективна прахосмукачка без торба, която благодарение на високата си мощност и максимална ефективност, ще почисти дори най-замърсените повърхности във вашия дом.

Bosch 3A BGS05A220Виж цената за днес

Функции

PurAir – този филтър се грижи за пречистването на изходния въздух от прахосмукачката. Той може да се мие, което прави поддръжката му много лесна и удобна.

EPA Filter – този пречиствател филтрира частиците и ги събира в котейнер, който трябва периодично да се отстранява и измива. EPA филтрите улавят между 85% и 99,5% от фините прахови частици.

Виж още: Най-добрите прахосмукачки | Евтини прахосмукачки |

Дизайн, размери и характеристики

Дизайнът на тази прахосмуачка е модерен и стилен. Решена в синьо и черно, тя ще пасне перфектно във вашия дом, дори когато я съхранявате на видно място. Размерите на уреда: 38.1 х 26.8 х 31.4см (ДхШхВ) и е с дължина на кабела от 6м.

Уреда спада в енергиен клас А, което гарантира неговата ефективна и същевременно енергономична работа. С мощност от 700 W, капацитет 1.5л и обхват от 9м, прахосмукачката ще почисти ефективно големи повърхности от вашия дом, като ще отстрани дори най-фините прашинки и замърсявания. В зависимост от почистваната повърхност, нейната ефективност спада в различни класове а именно: При почистване на килими – Клас D; При почистване на твърди подови повърхоности – клас А; По отношение на праховите емисии, този уред спада в енергиен клас A. Телескопичната и тръба позволява да почистите лесно и удобно дори трудно достижими участъци от вашия дом.

Освен това, прахосмукачката е оборудван с множество функции, като: Миещ се филтър, и Автоматично прибиране на кабела, които ще улеснят максимално неговото използване. Също така, включените аксесоари в комплекта – Аксесоар за тесни пространства и Накрайник за тапицерия – ще ви позволят да достигнете дори до най-трудно достъпните пространства във вашия дом, за да ги почистите до блясък.

В заключение

Ако искате да имате многофункционален и ефекасен помощник при поддържането на безупречната чистота във вашия дом, то прахосмукачка без торба Bosch 3A BGS05A220 е идеалният продукт за вас. С висока ефективност и мощна всмуквателна способност, тя ще почисти дори най-фините прахови частици във вашия дом, а включените аксесоари, ще ви позволят да достигнете и почистите дори най-трудно достъпните пространства.

Виж цената за днес

4.3/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo