Ревю на Beko WUE7612XST

Beko WUE7612XST

Slim Beko WUE7612XST е модерна пералня машина с капацитет на зареждане от 7кг, скорост на въртене 1200 об/мин и 15 изпиращи програми, като тя ще се погрижи за перфектното изпиране на всички ваши текстилни изделия.

Beko WUE7612XSTВиж цената за днес

Основни харайтеристики и дизайн

Slim Beko WUE7612XST е с красив бял корпус, перфектно допълнен от черния люк на барабана и черен дифитален дисплей. Уредът е прозведен в Турция, и е идеалният избор, ако искате високоефективна перална машина, оборудвана с най-новите технологии по отношение на потреблението. Пералнята Beko е с компактна и здрава конструкция със следните размери: 49х60х84см (ДхШхВ) и тегло 60кг, така че няма да заема твърде много място, в пространството, в което ще бъде монтирана. Beko е оборудвана с двигател Pro Smart Inverter, който осигурява ултра тиха работа от 54dB при изпиране и 74 dB при центрофугиране. Този динамичен инверторен двигател има възможност да регулира скоростта в широки граници (максимум  1200 об/мин ), като елиминира механичния и токов удар при стартиране. Освен това, уреда е много енергономичен, тъй като спада в клас на енергийна ефективност А+++ с годишна консумация на електроенергия от 173 kWh и на вода от 9679л.

Функции и защита

Пералня Slim Beko WUE7612XST е оборудвана с множество модерни функции и технологии. Fast+ функцията, върти дрехите по-бързо, като извлича повече вода от тях и им позволява да изсъхнат по-бързо. Prewash е цикъл със студена вода, използван за силно замърсено пране. Когато е включена, пералнята се пълни със студена вода и препарат, суши се, след което се източва и включва избрания цикъл на пране. Drum Clean – DRUM CLEAN е самопочистващ се цикъл, който премахва плесента или замърсяванията, които могат да се натрупат вътре в барабана. Това ще поддържа пералната машина чиста, за да предотврати влошаване и да удължи експлоатационния й живот. Steam Cure – е сгъстяване на водна пара при атмосферно или по-високо налягане. Когато се сгъсти при атмосферно налягане, температурите на обикновено са между 40 и 70°C. Всички функции и технологии, с които разполага пералнята машина са: Допълнително изплакване, Instant Opening, Проследяване на специални програми, AntiCrease, DrumClean, SteamCure, Показване на оставащото време за изпиране, Инверторен мотор, Електронна система за баланс, Заключване за деца, Silent Tech, Aquawave, Мотор ProSmart Inverter, Durable heater, SteamCure.

Виж още: Най-добрите перални | Евтини перални | Перални на изплащане |

Програми и опции

Пералня Slim Beko WUE7612XST разполага с 15 изпиращи програми както следва, като някои от тях са

  • Памук –тази програма е предназначена за изпирането на памучните ви дрехи, като ще ги запази качествени и меки тъканите им.
  • Изплакване – пералнята машина ще изплакне допълнително вашите дрехи, след изпирането им с омекотител.
  • Синтетика – тази програма е предназначена за изпирането на дрехи от синтетични материи като полиестер, тревира), полиамид и други подобни.
  • Outdoor/Sports – тази програма е предназначена за изпирането на спортните ви дрехи от специфични материи, като спандекс, стреч и микрофибър.
  • Woollens/HandWash – тази програма е предназначена за изпирането на вълнени дрехи, като движенията на барабана и скоростта на центрофугата са подобни на тези при ръчно пране, за да се запази качеството на вълната.
  • Останалите програми, с които разполага уреда са: Смесени, StainExpert, Down Wear SteamCure, Hygiene+ SteamCure, Shirts SteamCure, Тъмни цветове/Дънки, Изплакване и отцеждане, бърза програма 14 мин, ECO програма 307 мин.

В заключение

Slim Beko WUE7612XST е идеалният избор, ако искате високоефективна перална машина, която отговаря на всички ваши ежедневни нужди на бюджетна цена. Тя ще се погрижи за перфектното изпиране на всички ваши дрехи, независимо от степента на замърсяване и вида на техните материи.  

Виж цената за днес

3.7/5 - (8 votes)
Review-bg.com
Logo