Beko WTV8636XA - Виж цената

Ревю на Beko WTV8636XA

Перални Ревюта
9

Рейтинг

Beko WTV8636XA

Искате ли нова пералня машина, която освен да изпира дори най-упоритите петна от вашите дрехи, така и да запазва мекотата и качеството на техните материи? Вие сте на точното място! Пералня Beko WTV8636XA е нова, модерна пералня машина, която ще осигури перфектото изпиране дори на дрехите от най-фини материи.

Beko WTV8636XAВиж цената за днес

Beko WTV8636XA Review

Aquawave™ – гарантирано изпиране на вашите облекла, като се запазва тяхното качество, мекота и същевремнно се увеличава тяхната дълготрайност.

С помощта на технологията SteamCure се отървавате от притесненията, че дрехите може да се намачкат и нуждата от по-внимателна грижа за деликатните тъкани. Дрехите ви ще се поддържат в отлично състояние благодарение на функцията с пара, която се издига от дъното на барабана. В зависимост от избраната програма, парата може да се освободи в началото или в края на цикъла. Когато се освободи в началото, парата омекотява замърсяванията и почистването става по-лесно. Когато се пусне в края на програмата, тя ви помага да се отървете от допълнителната грижа за намачкване, тъканите стават по-меки и по-приятни на допир. SteamCure е идеален за бебешки дрехи и за тези с чувствителна кожа

Виж още: Ревю на Beko HTE7613YBSTR

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решена бял цвят, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Елегантната лайсна обгръщаща люка на барабана и интегрираният дигитален дисплей, придават новаторски и изключително стилен завършек на вашия домашен уред.

Размери

Пералня Beko WTV8636XA разполага с изключително удобни и практични размери от 59 x 60 х 84 cm (ДxШхВ). Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина e с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1200 об/мин ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум , този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Благодарение на енергийния клас А+++, към който спада пералнята машина, тя е много енергономична с изключително нисък разход на вода и електроенергия.

Функции и защита

Пералнята разполага с интегрирани някои от най-новите функции. Тези функции в комбинация с някои от най-иновативните технологии като: Aquatech, SteamCure, ,HomeWhiz и др., гарантират перфектната работа на вашата пералня машина.

Нашето мнение за продукта

Beko WTV8636XA е нова и изключително ефективна пералня машина, която ще осигури безупречната чистота на вашите дрехи, като ще запази техните цветове наситени, а техните материи – меки и качествени. Подарете си безупречна и стилна визия, независимо в кой момент от ежедневието си се намирате!

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password