Beko WTV8612XSW - Виж цената

Ревю на Beko WTV8612XSW

Перални Ревюта
8.5

Рейтинг

Beko WTV8612XSW

Държите ли на високото качество на вашето облекло? Искате ли нова пералня машина, която освен да изпира дори най-упоритите петна от вашите дрехи, така и да запазва мекотата и качеството на техните материи? Имате я! Днес ще ви представим Beko WTV8612XSW с множество модерни технологии, тя ще се погрижи за безупречното изпиране на вашите дрехи, като същевременно ще запази качеството на материите и цветовете им дори при многократно изпиране.

Beko WTV8612XSWВиж цената за днес

Beko WTV8612XSW Review

AquaFusion™ – благодарение на иновативната технология от Beko, вие перете вашите текстилни продукти с изключително качество и същевременно с много по-нисък разход както на перилен препарат, така и на вода и електроенергия. Това се дължи на функцията, засилваща ключовите изпиращи съставки във вашия перилен препарат.

Aqua Wave™ – гарантирано изпиране на вашите облекла, като се запазва тяхното качество, мекота и същевремнно се увеличава тяхната дълготрайност.

Daily Xpress – тази програма е предназначена за бързото изпиране на вашите ежедневни памучни дрехи, които не са силно замърсени, а просто имат нуждата от освежаване. Само за няколко минути, вашите дрехи разполагат със свеж аромат и перфектна чистота.

Down Wear – тази функция е специално създадена, за да изпере в дълбочина вашите зимни якета с гъши пух. С ще изперете вашите якета, без да нарушите качеството на тяхната материя.

Dark care – тази технология е създадена специално, за да се грижи за вашите черни и тъмни дрехи. Програмата изпира вашите дрехи при ниска температура, като запазва максимално наситеността на техните цветове като предотвратява тяхното избледняване.

Виж още: Ревю на Beko HTV8733XSO

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Елегантната сребриста ласйна, обгръщаща люка на барабана който е решен в черно, придава новаторски и изключително стилен завършек на вашия домашен уред.

Размери

Пералнята разполага с изключително удобни и практични размери. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1200об/мин ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 62 dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична.

Функции и защита

Тази пералня разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита, като Защита от деца. Функцията за защита от деца, предпазва най-малките членове от вашето семейство, като заключва вратата на люка и блокира копчетата за управление, когато уреда е в своя работен режим. Вече не е необходимо да се притеснявате, когато вашите малчугани играят около пералнята машина. Тези функции в комбинация с иновативните технологии като OptiSense и др., гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина.

Програми и опции

Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – пералнята има подходяща изпираща програма за всички тях. С 15-те си различни изпиращи програми като Ризи, Изплакване, Тъмни цветове, Без гънки, Hygiene, Нощна програма, Drum Clean, Ежедневна, Памук, Еко, Down Wear, Изцеждане/Изпускане, Анти-петна и др., тази пералня машина ще изпере всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните цветове дори след многократни изпирания.

Нашето мнение за продукта

Пералня Beko WTV8612XSW е изключително ефективна пералня машина, която ще се погрижи за изпирането дори на най-упоритите петна от вашите дрехи. Изглеждайте винаги безупречно с дрехи, сияещи от чистота със свеж и завладяващ аромат и поддържайте перфектната си визия във всеки момент от вашето ежедневие.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password