Beko WTE12744XWD - Виж цената

Ревю на Beko WTE12744XWD

Перални Ревюта
9.3

Рейтинг

Beko WTE12744XWD 

Държите ли на високото качество на вашето облекло? Искате ли нова пералня машина, която освен да изпира дори най-упоритите петна от вашите дрехи, така и да запазва мекотата и качеството на техните материи? Имате я! Днес ще ви представим пералня Beko WTE12744XWD с енергиен клас А+++, 16 различни изпиращи програми и множество модерни технологии, тя ще се погрижи за безупречното изпиране на вашите дрехи, като същевременно ще запази качеството на материите и цветовете им дори при многократно изпиране.

Beko WTE12744XWDВиж цената за днес

Beko WTE12744XWD Review

Silent Mode – Благодарение на Silent Mode режима на Beko, можете да се насладите на работата на вашата пералня машина, без шомовете от нея да смущават вашето спокойствие.

OptiSense – С технологията Optisense, този продукт ви осигурява перфектно изпиране с минимален разход на вода и електроенергия. Благодарение на 4 специални сензора: за грижа за дрехите и продължителността на изпиране.

AquaFusion™ – благодарение на иновативната технология от Beko, вие перете вашите текстилни продукти с изключително качество и същевременно с много по-нисък разход както на перилен препарат, така и на вода и електроенергия. Това се дължи на функцията, засилваща ключовите изпиращи съставки във вашия перилен препарат.

Aquawave™ – гарантирано изпиране на вашите облекла, като се запазва тяхното качество, мекота и същевремнно се увеличава тяхната дълготрайност.

Виж още: Ревю на Arctic APL81232XLW3

Дизайн

Решена в класически бял цвят, с черна рамка на люка на барабана и черен интегриран дигитален дисплей, тази пералня машина би паснала перфектно във всеки модерен дом, независимо от стила на неговото обзавеждане.

Размери

Пералнята разполага с изключително удобни и практични размери от 62,5 х 60 х 84 cm (ДхВхШ) и е с тегло от 83кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Скоростта на въртене, с която разполага уреда е 1400 об/мин. Тази изключителна мощност, гарантира, че вашите дрехи ще бъдат почистени в дълбочина дори от най-упоритите петна.
С изключително ниските си нива на шум от 76dB при центрофуга и 59dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична, благодарение на енергийният клас А+++, към който спада. С годишен разход на електроенергия от едва 225 kWh и на вода от 13 199., вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки. С капацитета си от 12кг., този уред ще изпере ефективно дрехите на цялото ви семейство само с едно зареждане на пералнята машина.

Функции и защита

Уреда разполага с интегрирани някои от най-новите функции. Те са Защита от деца, Заключване, Pet hair removal, Silent Mode, DrumClean+, AntiCrease®, Fast+. Тези функции в комбинация с иновативните технологии AddGarment, Autodosing, Инверторен мотор ProSmart™, OptiSense, Aquawave, AquaFusion, Устойчив нагревател перфектната работа на вашата пералня машина е гарантирана, за да се наслаждавате на винаги безупречно чисти дрехи.

Програми и опции

Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи –тази пералня машина има подходяща изпираща програма за всички тях. С 16-те си различни изпиращи програми – Памук, Деликатна, Изплакване, Синтетика, Памук Еко, Автоматична програма, Изцеждане и центрофуга, Hygiene+, Ризи, StainExpert™, Завивки/Бельо, Dark care/Jeans, Outdoor/Sports, CoolClean, Woollens/HandWash, Daily Xpress / Xpress Super Short – уреда ще изпере всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните цветове дори след многократни изпирания.

Нашето мнение за продукта

Пералня Beko WTE12744XWD е изключително ефективна пералня машина, която ще се погрижи както за изпирането дори на най-упоритите петна от вашите дрехи, така и за запазването на тяхното качество и богати и наситени цветове, дори след многократни изпирания. Изглеждайте винаги безупречно с дрехи, сияещи от чистота със свеж и завладяващ аромат и поддържайте перфектната си визия във всеки момент от вашето ежедневие!

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 10

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password