Beko WTE10744XW0 - Виж цената

Ревю на Beko WTE10744XW0

Перални Ревюта
9

Рейтинг

Beko WTE10744XW0 

Държите ли на високото качество на вашето облекло? Искате ли нова пералня машина, която освен да изпира дори най-упоритите петна от вашите дрехи, така и да запазва мекотата и качеството на техните материи? Имате я! Днес ще ви представим пералня Beko WTE10744XW0 с енергиен клас А+++, 16 различни изпиращи програми и множество модерни технологии, тя ще се погрижи за безупречното изпиране на вашите дрехи, като същевременно ще запази качеството на материите и цветовете им дори при многократно изпиране. Подарете си верен помощник в поддръжката на вашата спретна стилна визия, в лицето на пералня Beko WTE10744XW0.

Beko WTE10744XW0Виж цената за днес

Beko WTE10744XW0 Review

SILENTTECH™ – Благодарение на SilentTech режима на Beko, можете да се насладите на работата на вашата пералня машина, без шомовете от нея да смущават вашето спокойствие.

OptiSense – С технологията Optisense, този продукт ви осигурява перфектно изпиране с минимален разход на вода и електроенергия. Благодарение на 4 специални сензора: за грижа за дрехите и продължителността на изпиране.

AquaFusion™ – благодарение на иновативната технология от Beko, вие перете вашите текстилни продукти с изключително качество и същевременно с много по-нисък разход както на перилен препарат, така и на вода и електроенергия. Това се дължи на функцията, засилваща ключовите изпиращи съставки във вашия перилен препарат.

Aquawave™ – гарантирано изпиране на вашите облекла, като се запазва тяхното качество, мекота и същевремнно се увеличава тяхната дълготрайност.

Виж още: Ревю на Arctic APL71022BDW0

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Елегантната сребриста лайна, обгръщаща люка на барабана който е решен в черно, придава новаторски и изключително стилен завършек на вашия домашен уред.

Размери

Пералня Beko WTE10744XW0 разполага с изключително удобни и практични размери от 64 х 60 х 84 cm (ДхВхШ) и е с тегло от 75кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1400об/мин ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 76dB при центрофуга и 55dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С годишен разход на електроенергия от едва 191 kWh и на вода от 10 119 л, вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки.

Функции и защита

Пералня Beko WTE10744XW0 разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Те са Система за оптимизация на използването на вода, Електронна система за контрол на баланса, Информация за оставащо време на изпиране, Система за нивото на водата. Благодарение на електронното управление на баланса, няма опасност вашата пералня машина да прелее, дори когато е заредена с пране до своя максимален капацитет. Тези функции в комбинация с иновативните технологии AddGarment, PROSMART™ INVERTER, Silent Tech ™, OptiSense, Aquawave, AquaFusion, Устойчив нагревател, гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина.

Програми и опции

Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – пералня Beko WTE10744XW0 има подходяща изпираща програма за всички тях. С 16-те си различни изпиращи програми – Памук, Деликатна, Изплакване, Синтетика, Памук Еко, Mix 40°C, Ризи и др. – тази пералня машина ще изпере всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните цветове дори след многократни изпирания.

Нашето мнение за продукта

Пералня Beko WTE10744XW0 е изключително ефективна пералня машина, която ще се погрижи както за изпирането дори на най-упоритите петна от вашите дрехи, така и за запазването на тяхното качество и богати и наситени цветове, дори след многократни изпирания. Изглеждайте винаги безупречно с дрехи, сияещи от чистота със свеж и завладяващ аромат и поддържайте перфектната си визия във всеки момент от вашето ежедневие с помощта на Пералня Beko WTE10744XW0.

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 10
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password