Beko WRE7512XWW - Виж цената

Ревю на Beko WRE7512XWW

Перални Ревюта
7.8

Рейтинг

Beko WRE7512XWW

Държите ли на искрящата чистота на вашите дрехи? Искате ли нова, мултифункционална пералня машина, която да се грижи за чистотата на вашите дрехи като същевременно запазва качеството на техните тъкани и цветове за дълго време?! Ние имаме точният продукт за вас! Пералня Slim Beko WRE7512XWW с висока ефективност при своята работа и 15 различни изпиращи програми, гарантирано ще поддържа вашите дрехи искрящо чисти, със свеж аромат и наситени цветове за дълъг период от време.

Beko WRE7512XWWВиж цената за днес

Beko WRE7512XWW Review

Dark – тази програма е предназначена за изпирането на вашите черни и тъмни дрехи. Тя предотвратява промяната или избеляването на тъмните цветове и запазва цвета на дрехите ви като нов.

Delicate – тази програма е предназначена за изпирането на вашите дрехи от деликатни материи. Деликатното движение на барабана и по-голямото количество вода намаляват триенето на влакната до минимум и осигуряват безупречни резултати и запазено качество на тъканите на вашите дрехи.

Jeans – програма, специално създадена за качественото изпиране на вашите дънкови дрехи. Тази програма гарантира ефективно изпиране, дължащо се на специални движения на барабана, дори ако температурата е ниска. Това позволява едновременно перфектното изпиране и запазването на качеството на вашите дрехи от деним.

Sport program – Ако сте спортист то тази програма е точно за вас. Пералнята машина е оборудвана със специални спортни програми, предназначени за пране на спортни дрехи или дори обувки, като ефективно премахва дори най-упоритите петна, неприятните миризми и същевременно запазва качеството на специфичните спортни материи.

Виж още: Ревю на Beko WRE6532ZSBS

Дизайн и размери

Пералня Slim Beko WRE7512XWW е с тънък, бял дизайн, решен в класически бял цвят, а вграденият LED дисплей и голям диаметър от 34см. на люка, придават още по-модерен и стилен външен вид на вашия домашен уред. Пералнята машина е с компактна и здрава конструкция, със следните размери от 46.5 х60 х 84 см. и тегло от 55кг., така че няма да заема много място, независимо от помещението, в което ще бъде поставена.

Характеристики

Beko WRE7512XWW има универсален двигател с високоефективна система за окачване, която осигурява ултра тиха работа от 63dB при изпиране и 75dB при центрофугиране, поддържайки най-високите стандарти за енергийна ефективност. Капацитетът и на обем е 7кг, което ще ви позволи да изпирате големи количества от вашите дрехи, само с едно зареждане на пералнята машина. Погрижете се за чистотата на дрехите на цялото ви семейство, само с едно пускане на вашия домашен уред.

Освен много ефективна, тази пералня е и изключително енергоикономична – с годишен разход за електроенергия от 173 kWh и на вода от 9899 л, тя се нарежда в челните места по ниски разходи за вода и електричество. Освен с перфектни технически характеристики, този уред разполага и с 15 различни изпиращи програми, 4 нива на скорост при центрофугиране и 5 нива на температурата. Това ще осигури перфектното изпиране на всички видове дрехи, независимо от техните материи. Те че бъдат искрящо чисти с наситени цветове и запазена мекота на материите, за да имате безупречна визия във всеки момент от вашето ежедневие.

Нашето мнение за продукта

Нова, със стилен дизайн, перфектно качество на работа и 15 различни изпиращи програми, тази пералня Slim Beko ще осигури перфектно изпиране на вашите дрехи, като същевременно ще се погрижи да запази качеството и цветовете дори на най-фините материи. Ако сте от хората, които държат на перфектното качество на своите дрехи, то пералня Beko WRE7512XWW ще се превърне във вашия най-верен приятел в борбата срещу упоритите петна. За една винаги модерна, стилна и спретната визия!

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password