Beko WRE6532ZSBS - Виж цената

Ревю на Beko WRE6532ZSBS

Перални Ревюта
7.8

Рейтинг

Beko WRE6532ZSBS

Искате ли нова пералня машина, която освен да изпира дори най-упоритите петна от вашите дрехи, така и да запазва мекотата и качеството на техните материи? Вие сте на точното място! Пералня Slim Beko WRE6532ZSBS е нова, модерна пералня машина с капацитет на обем от 6кг., която ще осигури перфектото изпиране дори на дрехите от най-фини материи.

Beko WRE6532ZSBSВиж цената за днес

Beko WRE6532ZSBS Review

AquaFusion™ – благодарение на иновативната технология от Beko, вие перете вашите текстилни продукти с изключително качество и същевременно с много по-нисък разход както на перилен препарат, така и на вода и електроенергия. Това се дължи на функцията, засилваща ключовите изпиращи съставки във вашия перилен препарат.

OptiSense – благодарение на специалните сензори, 3 от които се грижат за дрехите, а 4-тия сензор отговаря за продължителността на програмата. По този начин се намалява консумацията на вода и електроенергия при всеки цикъл на изпиране.

Виж още: Ревю на Beko HTV8743XG

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решена сив цвят, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Елегантната лайсна в класическо черно, обгръщаща люка на барабана и интегрираният дигитален дисплей, придават новаторски и изключително стилен завършек на вашия домашен уред.

Размери

Пералня Slim Beko WRE6532ZSBS разполага с изключително удобни и практични размери от 60х84 cm (ШхВ). Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина e с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1000об/мин ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Благодарение на енергийния клас А+++, към който спада пералнята машина, тя е много енергономична с изключително нисък разход на вода и електроенергия.

Функции и защита

Пералня Slim Beko WRE6532ZSBS разполага с интегрирани някои от най-новите функции и технологии. Те са Предпране, Изплакване, Hygiene 20°C, OptiSense, Aquafusion, Устойчив нагревател и др. Благодарение на тези иновативни технологии вашите дрехи ще бъдат с искряща чистота, свеж аромат и запазено качество на материите.

Програми и опции

Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – пералня Slim Beko WRE6532ZSBS има подходяща изпираща програма за всички тях. С множеството си различни изпиращи програми – Бельо, Деликатни, Вълна, Смесена, Бърза програма, Памук, Синтетика, Спорт, Изплакване, Duvet – тази пералня машина ще изпере всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните цветове дори след многократни изпирания.

Нашето мнение за продукта

Пералня Slim Beko WRE6532ZSBS е нова и изключително ефективна пералня машина, която ще осигури безупречната чистота на вашите дрехи, като ще запази техните цветове наситени, а техните материи – меки и качествени. Подарете си безупречна и стилна визия, независимо в кой момент от ежедневието си се намирате!

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password