Beko WMY81483LMB1 - Виж цената

Ревю на Beko WMY81483LMB1

Перални Ревюта
8.3

Рейтинг

Beko WMY81483LMB1 

Тази многофункционална пералня от Beko, може да се похвали с капацитет 8кг за изпиране, прдружена с функция за запазване на качеството на тъканите. Тя разполага със скорост на центрофугиране от 1400 оборота, енергийна ефективност, и ефективност на центрофугирането. С множество функции, стилен дизайн и практични размери, можете да се сдобиете с това „бижу” във вашето домакинство, срещу доста добра цена. Но какво всъщност ни предлага пералня Beko WMY81483LMB1, разберете в нашето ревю:

WMY81483LMB1

Виж цената за днес

Beko WMY81483LMB1 Review

AquaFusion – благодарение на иновативната технология от Beko, вие перете вашите текстилни продукти с изключително качество и същевременно с много по-нисък разход както на перилен препарат, така и на вода и електроенергия. Това се дължи на функцията, засилваща ключовите изпиращи съставки във вашия перилен препарат.  

Aquawave™ – гарантирано изпиране на вашите облекла, като се запазва тяхното качество, мекота и същевремнно се увеличава тяхната дълготрайност.

CoolHygiene 20 – Позволява ефективното изпиране на цветни и памучни тъкани, дори при по-ниски градуси при изпиране. Вече можете да се наслаждавате на перфектна чистота, наситени цветове и запазени тъкани, благодарение на CoolHygiene програмата.

 Dark Care – Благодарение на иновативната програма от Beko, вече можете спокойно да изпирате вашите черни и тъмни дрехи, без да се притеснявате, че наситеността на техният цвят може да избледнее.

Aqua Perfect 40’/40° – тази програма ви позволява перфектно изпиране на 40°C, само за 40мин. Гарантирано имате чисти дрехи, за кратко време със запазено качество на тъканите.

Beko WMY81483LMB1-2

Пералнята машина е снабдена с предно зареждане. Достъпът се осъществява чрез крило от неръждаема стомана и черно вътрешно, с максимален ъгъл на отваряне от 170 градуса. Над центъра е контролния панел, оборудван с копче за избор на програма и  LCD екран с докосване. Той ще ви покаже информация за програмата на изпиране, която се изпълнява в момента, температурата на водата, скоростта на въртене и оставащото време, и ви позволява да настроите допълнителни параметри за програмата. Дълбочината на барабана е 54 см, което го прави доста просторен. Максималната скорост на центрофугиране е 1400 об/мин. Този параметър, може да бъде зададен на по-ниски обороти, в зависимост от материята, която искате да изперете.

Виж още: РЕВЮ: Пералня със сушилня Indesit Innex XWDA 751480X – Цена и мнения!

Нашето мнение за продукта:

С използваните технологии и броя на включените функции, способни да покриват широка гама от тъкани, както и енергийния клас A +++, продуктът заслужава да бъде в категорията на висококчаествената техника. Правилното използване на програмите осигурява ефективно изпиране, а също и нисък разход на вода и електроенергия. Ако търсите перална машина с голям капацитет, която вече е спечелила доверието на своите потребители, ние вярваме, че пералнята Beko WMY81483LMB1 може да бъде най-добрият помощник  за вас и вашето домакинство.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Качество - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password