Beko WMY81443STB1 - Виж цената

Ревю на Beko WMY81443STB1

Перални Ревюта
8.5

Рейтинг

Beko WMY81443STB1 

Искате ли вашите дрехи да бъдат искрящо чисти, със свеж аромат и запазено качество на материите? Ние имаме точния продукт за вас! Перална машина Beko WMY81443STB1с най-висок енергиен клас А+++ и 16 изпиращи програми, ще осигури безупречната чистота на вашите дрехи, независимо от вида на техните материи и цветове. Изглеждайте перфектно във всеки момент от вашето ежедневие с безупречно чисти и сияещи дрехи, с помощта на перална машина Beko WMY81443STB1!

Beko WMY81443STB1Виж цената за днес

Beko WMY81443STB1 Review

STEAMTHERAPY™ – тази технология елиминира неприятните миризми от тъканите на вашите др4ехи, чрез интензивна парна струя. По този начин се запазва както качеството на материите, така и свежият аромат на вашите любими дрехи.

AquaFusion™ – благодарение на иновативната технология от Beko, вие перете вашите текстилни продукти с изключително качество и същевременно с много по-нисък разход както на перилен препарат, така и на вода и електроенергия. Това се дължи на функцията, засилваща ключовите изпиращи съставки във вашия перилен препарат.

OptiSense – С технологията Optisense, този продукт ви осигурява перфектно изпиране с минимален разход на вода и електроенергия. Благодарение на 4 специални сензора: за грижа за дрехите и продължителността на изпиране.

Aqua Wave™ – гарантирано изпиране на вашите облекла, като се запазва тяхното качество, мекота и същевремнно се увеличава тяхната дълготрайност.

SILENTTECH™ – Благодарение на SilentTech режима на Beko, можете да се насладите на работата на вашата пералня машина, без шомовете от нея да смущават вашето спокойствие.

Виж още: Ревю на Whirlpool FWG91484W EU

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Елегантната лайсна в сребристо, обгръщаща люка на барабана и интегрираният контролен дисплей, придават новаторски и изключително стилен завършек на вашия домашен уред.

Размери

Перална машина Beko WMY81443STB1 разполага с изключително удобни и практични размери от 54 х 60 х 84 см (ДхВхШ) и е с тегло от 70кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1400об/мин ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 77dB при центрофуга и 52dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С годишен разход на електроенергия от едва 193 kWh и на вода от 9900л., вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки.

Функции и защита

Перална машина Beko WMY81443STB1 разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита като Защита от деца, Система за контролиране на дебита, Waterproof system и др., гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина. Тези функции в комбинация с иновативните технологии: Балансираща функция, Отложен старт, Регулатор на оборотите, Таймер за оставащо време, Нощен режим, Aquafusion, Aquawave, Мотор ProSmartInverter, Optisense, Silent Tech гарантират перфектната работа на вашата нова пералня машина.

Програми и опции

Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – Перална машина Beko WMY81443STB1 има подходяща изпираща програма за всички тях. С 16-те си различни изпиращи програми – Деликатни, Програма за ръчно пране, Вълна, Памук, Синтетика, Еко памук, Изплакване, Изстискване и отцеждане, Бельо 20°C, Ежедневна и др. – тази пералня машина ще изпере всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните цветове дори след многократни изпирания.

Нашето мнение за продукта

Перална машина Beko WMY81443STB1 е нова изключително ефективна пералня машина, която с 16-те си различни изпиращи програми и вградени иновативни технологии, ще се погрижи за ефективното премахване на най-упоритите петна от вашите дрехи, като същевременно ще запази качеството и мекотата на техните материи. Подарете си чисти, искрящи дрехи със свеж аромат и изглеждайте зашеметяващо във всеки момент от деня ви!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password