Beko WMY71443LB2 - Виж цената

Ревю на Beko WMY71443LB2

Перални Ревюта
8

Рейтинг

Beko WMY71443LB2

Държите ли на перфектното качество на вашите дрехи? Искате ли те да бъдат винаги искрящо чисти, със свеж аромат и запазени наситени цветове? Ние имаме точният продукт за вас! Перална машина Beko WMY71443LB2 с енергиен клас А+++ и интегрирани някои от най-иновативните технологии при пералните машини ще почисти дори най-упоритите петна от вашите дрехи, като същевременно ще се погрижи за запазването на тяхното качество, мекота и наситени цветове.

Beko WMY71443LB2Виж цената за днес

Beko WMY71443LB2 Review

AquaFusion™ – благодарение на иновативната технология от Beko, вие перете вашите текстилни продукти с изключително качество и същевременно с много по-нисък разход както на перилен препарат, така и на вода и електроенергия. Това се дължи на функцията, засилваща ключовите изпиращи съставки във вашия перилен препарат.

OptiSense – С технологията Optisense, този продукт ви осигурява перфектно изпиране с минимален разход на вода и електроенергия. Благодарение на 4 специални сензора: за грижа за дрехите и продължителността на изпиране.

Baby Care – тази програма е предназначена за изпирането на деликатните бебешки дрешки. Тя запазва качеството на материите и изключителната мекота на специфичните тъкани на дрехите, така че те да не предизвикат раздразнения по нежната кожа на вашите деца.

Wool Program – тази програма е специално предназначена за изпирането на вашите вълнени дрехи. Тя почиства дори най-упоритите петна в дълбочина, като същевременно запазва мекотата и качеството на специфичните вълнени тъкани.

Виж още: Ревю на Whirlpool FWL71452W EU

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Елегантната лайсна в сребристо, обгръщаща люка на барабана и интегрираният контролен дисплей, придават новаторски и изключително стилен завършек на вашия домашен уред.

Размери

Перална машина Beko WMY71443LB2 разполага с изключително удобни и практични размери от 54 х 60 х 84 см (ДхВхШ) и е с тегло от 71кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1400об/мин ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 73dB при центрофуга и 50dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С годишен разход на електроенергия от едва 171 kWh и на вода от 9020л., вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки.

Функции и защита

Перална машина Beko WMY71443LB2 разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита като Отложен старт, Регулатор на оборотите, Таймер за оставащо време, Електронна система за контрол на баланса, Течен дозатор за перилен препарат, Нощен режим, Защита от деца и др., гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина. Тези функции в комбинация с иновативните технологии: Woolmark Silver, AquaFusion, Инверторен мотор ProSmart, гарантират перфектната работа на вашата нова пералня машина.

Програми и опции

Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – Перална машина Beko WMY71443LB2 има подходяща изпираща програма за всички тях. С 16-те си различни изпиращи програми – Вълна, Бърза програма, Памук, Синтетика, Предпране, Еко памук, Деликатна, Грижа за бебето, Изплакване, Бързо измиване, Допълнително изплакване, Ръчно пране, Ежедневна и др. – тази пералня машина ще изпере всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните цветове дори след многократни изпирания.

Нашето мнение за продукта

Нова, със стилен тънък дизайн и множество интегрирани модерни функции, перална машина Beko WMY71443LB2 е идеалното решение за тези от вас, които държат на безупречната си визия във всеки момент от своето ежедневие. Независимо от вида на материите на вашите любими облекла, тази пералня машина ще почисти дори най-упоритите петна, като същевременно ще запази качеството както на техните материи, така и на богатите им и наситени цветове. Перална машина Beko WMY71443LB2 със сигурност ще се превърне във вашия най-добър приятел в борбата с упоритите петна!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password