Beko WKY71233LSYB2 - Виж цената

Ревю на Beko WKY71233LSYB2

Перални Ревюта
8.5

Рейтинг

Beko WKY71233LSYB2 

Искате ли нова пералня машина, която освен да изпира дори най-упоритите петна от вашите дрехи, така и да запазва мекотата и качеството на техните материи? Имате я! Днес ще ви представим пералня Beko WKY71233LSYB2 с енергиен клас А+++ и изключителна ефективност при своята работа, тя ще изпере дори най-упоритите замърсявания от вашите дрехи, като ще ги запази меки и качествени дори след многократни изпирания.

Beko WKY71233LSYB2Виж цената за днес

Beko WKY71233LSYB2 Review

AquaFusion™ – благодарение на иновативната технология от Beko, вие перете вашите текстилни продукти с изключително качество и същевременно с много по-нисък разход както на перилен препарат, така и на вода и електроенергия. Това се дължи на функцията, засилваща ключовите изпиращи съставки във вашия перилен препарат.

Програма за ризи – тази програма е специално предназначена, за да запази качеството на вашите ризи, от фини материи. Благодарение на по-плавните движения на барабана, дори най-фините тъкани остават с перфектно качество.

Sport – специално разработена програма за тези от вас, за които спортът е ежедневие. Спортните ви дрехи са с искряща чистота, а неприятните миризми, които се „запечатват” с материите, вече са в историята. Изперете в дълбочина вашето спортно облекло, като напълно запазвате качеството не неговите специфични материи.

Виж още: Ревю на Beko WKY71033LSYB2

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в сребрист цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Елегантната лайсна в класическо черно, обгръщаща люка на барабана и интегрираният контролен дисплей, придават новаторски и изключително стилен завършек на вашия домашен уред.

Размери

Пералня Beko WKY71233LSYB2 разполага с изключително удобни и практични размери от 45 х 60 х 84 cm (ДхВхШ). Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и стандартно отваряне на люка, който е с диаметър от 34см. Скоростта на въртене от 1200об/мин ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 77dB при центрофуга и 63dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С годишен разход на електроенергия от едва 173 kWh, вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки.

Функции и защита

Пералня Beko WKY71233LSYB2 разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Те са: Балансираща функция, Система за контролиране на дебита, Защита от деца Регулатор на оборотите. Благодарение на електронното управление на баланса, няма опасност вашата пералня машина да прелее, дори когато е заредена с пране до своя максимален капацитет. Тези функции в комбинация с иновативните технологии AquaFusion, OptiSense, Защита на бебето, гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина.

Програми и опции

Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – пералня машина Beko WKY71233LSYB2 има подходяща изпираща програма за всички тях. С 15-те си различни изпиращи програми – Деликатна, Програма за ръчно пране, Вълна, Смесена, Памук, Синтетика, Предпране, Центрофуга, Спорт, Ризи, Бебе, Забавено програмиране, Изплакване, Изстискване и отцеждане, Програма за ежедневно пране– тази пералня машина ще изпере всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните цветове дори след многократни изпирания.

Нашето мнение за продукта

Пералня Beko WKY71233LSYB2 е нова и изключително ефективна пералня машина, която ще осигури безупречната чистота на вашите дрехи, като ще запази техните цветове наситени, а техните материи – меки и качествени. Подарете си безупречна и стилна визия, независимо в кой момент от ежедневието си се намирате с пералня Beko WKY71233LSYB2!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password