Beko WKY71033PTLYB3 - Виж цената

Ревю на Beko WKY71033PTLYB3

Перални Ревюта
8.3

Рейтинг

Beko WKY71033PTLYB3 

Искате ли нова пералня машина, която освен да изпира дори най-упоритите петна от вашите дрехи, така и да запазва мекотата и качеството на техните материи? Имате я! Днес ще ви представим Пералня Slim Beko WKY71033PTLYB3 с енергиен клас А+++ и изключителна ефективност при своята работа, тя ще изпере дори най-упоритите замърсявания от вашите дрехи, като ще ги запази меки и качествени дори след многократни изпирания.

Beko WKY71033PTLYB3Виж цената за днес

Beko WKY71033PTLYB3 Review

AquaFusion™ – благодарение на иновативната технология от Beko, вие перете вашите текстилни продукти с изключително качество и същевременно с много по-нисък разход както на перилен препарат, така и на вода и електроенергия. Това се дължи на функцията, засилваща ключовите изпиращи съставки във вашия перилен препарат.

Програма за ризи – тази програма е специално предназначена, за да запази качеството на вашите ризи, от фини материи. Благодарение на по-плавните движения на барабана, дори най-фините тъкани остават с перфектно качество.

Dark Care – тази програма е предназначена за изпирането на вашите черни и тъмни дрехи. Тя предотвратява промяната или избеляването на тъмните цветове и запазва цвета на дрехите ви като нов.

Sport – специално разработена програма за тези от вас, за които спортът е ежедневие. Спортните ви дрехи са с искряща чистота, а неприятните миризми, които се „запечатват” с материите, вече са в историята. Изперете в дълбочина вашето спортно облекло, като напълно запазвате качеството не неговите специфични материи.

Виж още: Ревю на Arctic APL81222XLW3

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Елегантната лайсна в класическо черно, обгръщаща люка на барабана и интегрираният контролен дисплей, придават новаторски и изключително стилен завършек на вашия домашен уред.

Размери

Пералня Slim Beko WKY71033PTLYB3 разполага с изключително удобни и практични размери от 34 х 45 х 60 cm (ДхВхШ). Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина e с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка, който е с диаметър от 34см. Скоростта на въртене от 1000об/мин ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 75dB при центрофуга и 64dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Благодарение на енергийния клас А+++, към който спада пералнята машина, тя е много енергономична с изключително нисък разход на вода и електроенергия.

Функции и защита

Пералня Slim Beko WKY71033PTLYB3 разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Те са: отложен старт, индикатор за времето на програма, контрол на нивата на температура, против намачкване , регулатор на оборотите. Тези функции в комбинация с иновативните технологии AquaFusion, OptiSense, Защита на бебето, гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина.

Програми и опции

Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – пералня машина Slim Beko WKY71033PTLYB3 има подходяща изпираща програма за всички тях. С 15-те си различни изпиращи програми – Деликатна, Програма за ръчно пране, Вълна, Смесена, Памук, Синтетика, Предпране, Центрофуга, Спорт, Ризи, Изплакване, Черни дрехи, Евакуационна, Бързо измиване, Отстраняване на козина, Експресно бърза програма– тази пералня машина ще изпере всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните цветове дори след многократни изпирания.

Нашето мнение за продукта

Пералня Slim Beko WKY71033PTLYB3 е нова и изключително ефективна пералня машина, която ще осигури безупречната чистота на вашите дрехи, като ще запази техните цветове наситени, а техните материи – меки и качествени. Подарете си безупречна и стилна визия, независимо в кой момент от ежедневието си се намирате!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 7
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password