Beko WKY71033LSYB2 - Виж цената

Ревю на Beko WKY71033LSYB2

Перални Ревюта
8.5

Рейтинг

Beko WKY71033LSYB2 

Искате ли вашите дрехи да бъдат искрящо чисти, със свеж аромат и запазено качество на материите? Ние имаме точния продукт за вас! Пералня Beko WKY71033LSYB2 с най-висок енергиен клас А+++ и 15 изпиращи програми, ще осигури безупречната чистота на вашите дрехи, независимо от вида на техните материи и цветове. Изглеждайте перфектно във всеки момент от вашето ежедневие с безупречно чисти и сияещи дрехи, с помощта на пералня Beko WKY71033LSYB2.

Beko WKY71033LSYB2Виж цената за днес

Beko WKY71033LSYB2 Review

AquaFusion™ – благодарение на иновативната технология от Beko, вие перете вашите текстилни продукти с изключително качество и същевременно с много по-нисък разход както на перилен препарат, така и на вода и електроенергия. Това се дължи на функцията, засилваща ключовите изпиращи съставки във вашия перилен препарат.

Optisense – чрез 4 специални сензора: 3 осигуряващи грижа за дрехите и 1, който се грижи за удължаването на живота на пералнята, се осигурява оптимална консумация на вода и електроенергия. По този начин вие имате висока ефективност и ниски разходи за електроенергия.

Baby Protect – тази програма е специално създадена за изпирането на деликатните бебешки дрешки или за хора, с чувствителна кожа. Благодарение на комбинираните цикли на интензивно пране и изплакване, пералнята машина ще почисти в дълбочина дори най-упоритите петна, като в същото време ще се погрижи за запазването на тяхното качество и материи.

Dark – тази програма е предназначена за изпирането на вашите черни и тъмни дрехи. Тя предотвратява промяната или избеляването на тъмните цветове и запазва цвета на дрехите ви като нов.

Функция за отстраняване на косми от домашни любимци – тази програма е разработена специално за тези от вас, които обичат животните и имат домашни любимци у дома. Тя отстранява космите от домашните любимци като добавя цикъл на предпране и изплакване към обикновения изпиращ цикъл. По този начин козината на домашния ви любимец са успешно отстранени от всеки вид материя.

Виж още: Ревю на Hotpoint-Ariston RPD 1165 DX EU

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в сребрист цвят с матирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Елегантната лайсна в класическо черно, обгръщаща люка на барабана и интегрираният контролен дисплей, придават новаторски и изключително стилен завършек на вашия домашен уред.

Размери

Пералня Beko WKY71033LSYB2 разполага с изключително удобни и практични размери от 45 х 60 х 84 cm (ДхВхШ). Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1000об/мин ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 75dB при центрофуга и 64dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С годишен разход на електроенергия от едва 173 kWh, вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки.

Функции и защита

Пералня Beko WKY71033LSYB2 разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита като Защита от деца. Иновативните технологии AquaFusion, OptiSense, и др., гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина.

Програми и опции

Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – Пералня Beko WKY71033LSYB2 има подходяща изпираща програма за всички тях. С 15-те си различни изпиращи програми – Деликатни, Програма за ръчно пране, Вълна, Бебе и др. – тази пералня машина ще изпере всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните цветове дори след многократни изпирания.

Нашето мнение за продукта

Пералня Beko WKY71033LSYB2 е нова изключително ефективна пералня машина, която с 15-те си различни изпиращи програми и вградени иновативни технологии, ще се погрижи за ефективното премахване на най-упоритите петна от вашите дрехи, като същевременно ще запази качеството и мекотата на техните материи. Подарете си дрехи с искряща чистота, свеж аромат и невероятна мекота на материите, благодарение на Пералня Beko WKY71033LSYB2. Тази иновативна пералня машина, със сигурност ще се превърне във верен съюзник на всяка домакиня в борбата с упоритите петна!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password