Ревю на Beko WITV8712X0W

Beko WITV8712X0W

Пералнята за вграждане Beko WITV8712X0W е един от най-новите модели на Beko, който предлага широк набор от функции за ефективно изпиране на дрехи. Това е пералня, която е създадена за да улесни ежедневието на домакините и да ги освободи от нуждата да използват ръчната пералня.

Beko WITV8712X0W

Виж цената за днес

Beko WITV8712X0W: Характеристики, функции и технологии

Разглеждайки пералнята за вграждане Beko WITV8712X0W, можем да видим, че тя е оборудвана с широк набор от функции, които я правят един от най-универсалните модели на пазара.

Капацитетът на пералнята е 8 кг, което я прави подходяща за домакинства с голям брой членове или за тези, които имат нужда от пералня, която може да поеме по-голямо количество дрехи. Скоростта на центрофугата е 1400 оборота в минута, което означава, че дрехите ще бъдат изцедени максимално добре и ще се нуждаят от по-малко време за изсушаване.

Класът на енергийната ефективност е C, който е сравнително добър и гарантира по-ниски разходи за електроенергия. Пералнята разполага с LED дисплей, който показва информация като настройките на пералнята и оставащото време за изпиране.

Технологията AQUAWAVE позволява на дрехите да бъдат по-нежно изплакнати, без да се нарушава качеството на изпиране. Функцията DOWN WEAR е специално разработена за изпиране на пухени якета и други дрехи с пух.

Optisense е функция, която позволява на пералнята да регулира настройките си, за да отговарят на дадената категория дрехи и това какво точно изисква изпирането им. AQUAFUSION е технология, която се използва за събиране на излишната вода от пералнята, която се използва за следващия цикъл на изпиране.

Пералнята е снабдена с издръжлив нагревател, който е създаден да издържи на високи температури и да гарантира бързо и ефективно изпиране на дрехите. Функцията предпране позволява на пералнята да извърши предварително изплакване на дрехите, преди да започне основният цикъл на изпиране.

Fast+ е бърз цикъл на изпиране, който гарантира перфектно изпиране на дрехите за кратко време. Функцията показване на оставащото време за изпиране позволява на потребителя да види колко време остава до края на цикъла на изпиране.

Child Lock е функция, която позволява на пералнята да бъде заключена, за да предпази децата от случайно включване. Hygiene 20°C е специално разработена функция, която изпира дрехите на 20 градуса, като същевременно ги дезинфектира и премахва бактерии.

Woollens е функция, която е специално разработена за изпиране на вълнени дрехи. Mix 40°C е функция, която е специално разработена за изпиране на различни видове дрехи при 40 градуса. Delicates е функция, която е специално разработена за изпиране на деликатни дрехи. Lingerie е функция, която е специално разработена за изпиране на бельо и други деликатни дрехи.

Prewash – Тази функция позволява на пералнята да извърши предварително изплакване на дрехите, преди да започне основният цикъл на изпиране. Това помага да се премахнат по-трудни замърсявания и да се увеличи ефективността на пералнята.

AntiCrease – Тази функция позволява на пералнята да избегне събирането на гънки в дрехите след изпиране, като използва мека центрофуга, която не нарушава качеството на изпиране.

Extra Rinse – Тази функция позволява на пералнята да извърши допълнително изплакване на дрехите, което е особено полезно при хора с чувствителна кожа или при изпиране на по-замърсени дрехи.

DrumClean – Тази функция позволява на пералнята да извърши автоматично почистване на барабана след изпиране на дрехи, като премахва всякакви остатъци от прането и предотвратява образуването на мухъл и бактерии.

SteamCure – Тази функция използва пара за намаляване на бръчките в дрехите след изпиране, като ги прави по-гладки и лесни за гладене. Това позволява да се спести време и да се постигне по-добър външен вид на дрехите.

Пералнята за вграждане Beko WITV8712X0W има следните размери: дълбочина 56 см, ширина 60 см и височина 82 см. Теглото на пералнята е 69 кг. Тези размери я правят подходяща за вграждане в кухненски шкафове или други вградени мебели. 

Виж още: Най-добрите перални за вграждане | Евтини перални | Перални на изплащане |

Beko WITV8712X0W: Мнение за продукта

Ако търсите качествена пералня за вграждане, която е и ефективна и удобна за ползване, Beko WITV8712X0W е идеалният избор за вас. Тя се отличава със своите многобройни функции, високата си енергийна ефективност и качественото си изработване от Beko. Не се колебайте да я изберете и да се насладите на перфектно изпраните си дрехи.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo