Ревю на Beko RCSA406K40WRN

Beko RCSA406K40WRN

Този хладилник с фризер Beko RCSA406K40WRN има какво да предложи. Той се предлага с голям капацитет, така че да можете да съхранявате повече храна и напитки. Хладилникът разполага и с достатъчно място за съхранение, което може да е полезно, ако искате да съхранявате в него бутилки с мляко или вода. Хладилникът има и тава за кубчета лед в горната част на вратата си, което ви улеснява да изваждате кубчета лед от фризерното отделение, когато е необходимо. Това е много удобно, когато имате гости у дома!

Beko RCSA406K40WRN

Виж цената за днес

Beko RCSA406K40WRN: Характеристики, функции и технологии

Хладилникът с фризер Beko RCSA406K40WRN е чудесен избор за вашата кухня. Моделът е с обръщаща се врата и се предлага в бяло, така че ще подхожда на всеки интериор. Нетният обем на хладилника е 266 литра, а нетният обем на фризера – 120 литра. Фризерът разполага с три отделения, а хладилникът – с пет рафта.

Този уред се отличава с енергиен клас A++ от диапазона A+++ до D и годишна консумация на енергия от 254 kWh – което ви позволява да спестявате пари от сметката си за електроенергия всяка година. Освен това той осигурява ниво на шума от 38 dB.

Хладилникът Beko RCSA406K40WRN е снабден и с редица специални отделения, предназначени специално за плодове и зеленчуци, както и за яйца и бутилки (които са удобно разположени на вратата). Този продукт е снабден с регулируем термостат, така че винаги да поддържате правилната температура на храната, без да хабите енергия за това.

Този уред на Beko е с размери 59,5 см в ширина, 66,5 см в дълбочина и 203,2 см във височина

Този хладилник има 5 рафта в хладилното отделение и 4 рафта във фризерното отделение. Материалът на рафтовете и в двете отделения е закалено стъкло. Хладилникът има регулируем термостат, който ви позволява да контролирате колко студена остава храната ви. Тази функция улеснява запазването на свежестта на храната за по-дълго време, така че да можете да ѝ се наслаждавате по-дълго!

Температурният диапазон за този хладилник е 1°C – 18°C (33°F – 64°F). Системата за размразяване на този модел е ръчна, което означава, че трябва да го размразявате ръчно, ако започне да се натрупва лед вътре.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Beko RCSA406K40WRN: Мнение за продукта

Този хладилник е идеален за вашия дом, с голям капацитет и семпли, изчистени линии. Той е с бяло покритие и е снабден с ледогенератор, така че можете да се наслаждавате на любимата си напитка по всяко време. Този хладилник има разнообразни функции, които ви позволяват да го персонализирате според нуждите си.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo