Ревю на Beko RCSA406K40DXBN

Beko RCSA406K40DXBN

Beko RCSA406K40DXBN е хладилник с общ нетен обем от 386 литра, модел от клас A ++, оборудван с дозатор за студена вода. Този модерен уред е идеалното решение за всяко домакинство, като ще съхрани любимите ви хранителни продукти с максимално запазено качество.

Beko RCSA406K40DXBNВиж цената за днес

Дизайн и размери

Една от силните страни на този модел на Beko е неговият дизайн. Цветът от неръждаема стомана е предпочитан от мнозина, но уредите в по-нисък ценови клас, не винаги имат тази опция и ако не ви харесва класически бял цвят за хладилник, тогава Beko RCSA406K40DXBN е идеалният избор за вас. Въпреки големия си капацитет за съхранение, размерите му са сравнително практични, а именно 59.5х67х202.5см (ШхДхВ).

Общи технически характеристики

Beko RCSA406K40DXBN има много добър капацитет от 386 литра нето, като от тази гледна точка може да се препоръчва без проблем на по-големи, 3-4 членни семейства. По отношение на консумацията, уреда е класифициран в клас A ++, което го прави много енергономичен. При приблизително потребление от 247kWh годишно, той няма да повиши драстично сметките ви за електрическа енергия.

Освен това, уреда е с ниски нива на шум от 33dB, и възможност за автономна работа без ток от 33ч., което означава че уреда ще продължи да охлажда ефективно съхраняваните продукти за 33ч., ако електричеството бъде прекъснато. Във вътрешността си, хладилника има Отделение за зеленчуци & плодове, Поставка за яйца, Поставка за бутилки както и тава за лед. Минусът тук е ръчната му система на размразяване – това изисква поддръжка на уреда 1-2 пъти годишно.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Хладилник

Хладилника разполага с 5 рафта от закалено, товароустойчиво стъкло и с 5 допълнителни отделения на вратата. Тези отделения са с общ нетен обем за съхранение от 266л.

Фирзер

Фризерът е с капацитет на замразяване от 6кг., разпределен между 3 отделения с общ нетен обем от 120л.

Функции и технологии

Beko RCSA406K40DXBN разполага с редица функции и технологии – дозатор за вода, LED осветление, Регулируем термостат и XXL Bottle Holder. XXL държача за бутилки  позволява съхранението на бутилки, което от своя страна освобождава допълнително място на рафтовете. Дозаторът за питейна вода ви осигурява комфорта да имате чаша студена вода винаги под ръка. Той е с капацитет от 6л. LED осветлението е достатъчно силно, но не нагрява съхраняваните продукти и не увеличава консумацията на електрическа енергия от уреда.

В заключение

Ако имате нужда от уред с голям капацитет, който не заема много място, има хубав дизайн и включва също дозатор за студена питейна вода, то хладилник с фризер Beko RCSA406K40DXBN би бил идеалното решение за вашето домакинство.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo