Beko RCNE520E20DZX - Виж цената

Ревю на Beko RCNE520E20DZX

Ревюта Хладилници
8.8

Рейтинг

Beko RCNE520E20DZX 

Искате ли вашите хранителни продукти да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Държите ли на високото качество както на вашите хранителни продукти, така и на уреда, в който ще бъдат съхранявани те? Ние имаме точния уред за вас! Днес ще ви предствим Beko RCNE520E20DZX. С енергиен клас А+, голям капацитет на обем и множество вградени модерни функции, той ще запази вашите продукти свежи, качествени и вкусни за дълъг период от време, за да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

Beko RCNE520E20DZXВиж цената за днес

Beko RCNE520E20DZX Review

Отделение EverFresh+ – създадено специално, за да запази за максимално дълго време свежестта на вашите плодове и зеленчуци. Също така тази функция, регулира нивото на влагата във вашия хладилник, като по този начин хранителните продукти се запазват свежи за до 3 пъти по-дълго време.  

Neo Frost – тази технология предотвратява образуването както на големи количества лед във фризерното отделение, така и появата на скреж в хладилника. По този начин хранителните ви продукти запазват своята свежест, а почистването на вашия домашен уред е по-лесно от всякога, без да има необходимост от неговото предварително размразяване.

Активен филтър за миризми – чрез филтриране на въздухът във вашия хладилник, тази функция предотвратява появата на неприятни миризми в хладилното помещение.

Активен йонизатор – специалнни циркулиращи йонни вълни, предотвратяват образуването на бактерии, вируси и неприятни миризми във вашия хладилник, като по този начин се създава антибактериален ефект. В резултат, въздухът във вашето хладилно помещение се запазва свеж и чист, а хранителните продукти запазват своето качество за по-дълго време.

Виж още: Ревю на Beko RCNA366E30ZXR

Дизайн

Хладилникът е с модерен и стилен дизайн. Решен в сив цвят с иноксово покритие против отпечатъци, той би паснал идеално във всеки дом и всяка кухня, с модерно и стилно обзавеждане. Диспенсерът за вода и стилният дисплей, поставени в предната част на уреда, придават стилен завършек на неговата модерна визия.

Размери

Размерите на уреда са 70.4 х 70.1 х 192см. Реверсивните му врати, променящи посоката си на отваряне, позволяват уреда да бъде монтиран според вашите лични нужди и налично пространство във вашата кухня.Това го прави идеален за поставяне както в по-големите, така и в по-малките кухни.

Технически характеристики

Капацитетът на обем на този охладителен уред е 450л. Това позволява съхранението на големи количества храна, които биха задоволили хранителните нужди на цялото ви семейство. С енергиен клас А+, уредът е освен много ефективен, така и много енергономичен. Годишният разход на електроенергия от 403kWh, гарантира че той няма да повиши сметките ви за електроенергия. С ниските си нива на шум от едва 44dB, хладилникът е особено подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като гарантирано няма да нарушава домашното ви спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Климатичния клас, към който спада уреда е SN-T. Също така уреда разполага с възможност за автономна работа без ток до 15ч.

Хладилник

Хладилникът е с нетен обем от 326л, като разполага със 2 рафта от закалено товароустойчиво стъкло и 3 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от вашите хранителни продукти, а допълнителните рафтове на вратата освобождават още по-голямо пространство във вътрешността на хладилния уред. Също така, хладилникът разполага със специално отделение за съхранение на зеленчуци и плодове.

Фризер

Фризерът е с нетен обем от 124л. и разполага с 3 големи отделения за съхранение. Това ви позволява да съхранявате големи количества от вашите любими хранителни продукти, като възможността за изваждане на кутиите за съхранение, ви осигурява лесен и бърз достъп до вашите замразени хранителни продукти. Капацитетът му на замразяване от 6кг. за 24ч. ви гарантира, че дори по-големи количества от вашите хранителни продукти, ще бъдат замразени бързо и качествено.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Beko RCNE520E20DZX е нов, модерен и изключително ефективен охладителен уред, който ще осигури оптимално добри условия за съхранението на вашите любими плодове, зеленчуци и хранителни продукти, за да ги запази свежи, вкусни и качествени за максимално дълъг период от време. Гответе любимите си ястия с удоволствие и само с най-висококачествени хранителни продукти, благодарение на този хладилник Beko!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password