Beko RCNE520E20DZM - Виж цената

Ревю на Beko RCNE520E20DZM

Ревюта Хладилници
8

Рейтинг

Beko RCNE520E20DZM 

Държите ли на качеството на своите хранителни продукти? Искате ли нов хладилник, който да осигурява максимално добри условия при тяхното съхранение? Ние имаме точният продукт за вас! Хладилник с фризер Beko RCNE520E20DZM с енергиен клас А+, функцията NeoFrost и голям капацитет на обем, ще осигури перфектните условия за съхранението на вашите любими хранителни продукти, така че те да бъдат свежи, вкусни и качествени за максимално дълъг период от време!

Beko RCNE520E20DZMВиж цената за днес

Beko RCNE520E20DZM Review

EverFresh+ – това отделение, е специално предназначено за съхранението на вашите любими плодове, зеленчуци и билки. Нивото на влага в помещението се регулира постоянно, като по този начин се запазва свежестта и качеството на пресните плодове и зеленчуци, за до 3 пъти по-дълъг период от време.

NeoFrost – тази система, осигурява най-добрите условия за съхранение на вашите хранителни продукти. Чрез контрол на температурата, поддържане на оптимално ниски нива на влага и непрестанна циркулация на въздуха, вие ще се наслаждавате на винаги свежи и пресни хранителни продукти, като същевременно разходите ви за електроенергия, ще бъдат сведени до минимум.

Активен филтър за миризми – чрез филтриране на въздухът във вашия хладилник, тази функция предотвратява появата на неприятни миризми в хладилното помещение.

Активен йонизатор – специалнни циркулиращи йонни вълни, предотвратяват образуването на бактерии, вируси и неприятни миризми във вашия хладилник, като по този начин се създава антибактериален ефект. В резултат, въздухът във вашето хладилно помещение се запазва свеж и чист, а хранителните продукти запазват своето качество за по-дълго време.

Buzzer – ако случайно забравите вратата на вашия хладилник отворена, технологията Buzzer ще ви предупреди чрез звуков сигнал. По този начин се предотвратява покачването на температурата във вашия хладилник и развалянето на хранителните продукти. Изключително полезна и практична функция.

Виж още: РЕВЮ: Двукрилен хладилник Side by side Daewoo MRFS-26D2TI – Цена и мнения!

Хладилник с фризер Beko RCNE520E20DZM е с изключително стилен дизайн. Сребристият му цвят го прави подходящ за всеки изискан дом, а вградените от външната част на вратата LED дисплей и диспенсър за вода, придават още по-голяма модерност на продукта.

Размерите му от 70.1х70.4х192см. и реверсивните врати, които могат да бъдат монтирани така че да се отварят в желаната от вас посока, го правят лесен и удобен за поставяне както в по-големите и просторни кухни, така и в по-малките и практични помещения.

Общият капацитет на обема на този уред е 450л., разпределени както следва: 326л., за хладилника и 124л., за фризерното отделение. Този впечатляващо голям обем, ви позволява да съхранявате достатъчно количества от любимите ви храни, които ще бъдат достатъчни, за да задоволят хранителните нужди на цялото ви семейство.

Хладилникът разполага с 2 големи стъклени рафта, изработени от закалено товароиздръжливо стъкло, което ви позволява да съхранявате дори по-обемисти и тежки хранителни продукти. Също така, от вътрешната страна на вратата има 3 допълнителни рафта, които ви позволяват да освободите по-голямо пространство за съхранение във вашия хладилник.

Фризера има 3 големи чекмеджета, които могат да се изваждат напълно. Това позволява лесният и бърз достъп до вашите хранителни продукти, а възможността му за замразяване на 6кг., храна само за 24ч. ви гарантира, че вашите хранителни продукти ще бъдат бързо и качествено замразени, като по този начин се предотвратява тяхното разваляне.

Освен изключително ефективен при своята работа, този уред е и изключително енергоикономичен. С годишна енергийна консумация от едва 403kWh, той ще ви осигури качествено съхранение на вашите любими храни, на базата на изключително ниски разходи за електроенергия.

Нашето мнение за продукта:

Със стилен дизайн, множество иновативни технологии и висока ефективност при своята работа, хладилник с фризер Beko RCNE520E20DZM, ще осигури максимално добри условия за съхранението на вашите хранителни продукти. Насладете се на прясна храна по всяко време на деня, благодарение на този иновативен продукт. Гответе любимите си ястия с висококачествени свежи продукти, за едно незабравимо вкусово изживяване.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Капацитет - 9
Характеристики - 7

Напиши коментар

Lost Password