Ревю на Beko RCNA406E60XBN

Beko RCNA406E60XBN

Дизайнът на хладилника Beko Neo Frost Dual Cooling RCNA406E60XBN, който е част от серията Evo Line, е много атрактивен, който се откроява със сребристия цвят на вратите, имитиращи неръждаема стомана, и сивите страни, които се интегрират перфектно в кухнята. Иновативният дизайн, Kitchen Fit, рационализира пространството в стаята, където е поставен хладилникът, благодарение на вдлъбнатия кондензатор в страничните стени и системата за отваряне на вратите под ъгъл от 90°, което позволява лесен монтаж в кухненските мебели.

Beko RCNA406E60XBNВиж цената за днес

Дизайн и размери

Дизайнът на хладилника е модерен – решен в сребрист цвят с LED дисплей и сензорен контрол, в черен цвят и поставен в предната част на уреда, гарантират че хладилника ще пасне във всеки дом. Размерите на уреда са: 59.5х66.5х203см (ШхДхВ), като благодарение на системата за отваряне на вратите под ъгъл от 90°, той е лесен за монтаж във всяка кухня.

Общи технически характеристики

Ще откриете модел, който има някои полезни функции, които ще се управляват чрез сензорния дисплей. Можете да изберете режима на почивка, но също и опциите за бързо охлаждане или замразяване. Енергийният клас е A +++ осигурява нисък енергоразход с приблизително потребление на енергия от 171kWh годишно. Друг важен момент е нивото на шума. Благодарение на тихия мотор, нивото на шума достига до максимум 35 dB, като това автоматично поставя уреда в графата „ултра-тих модел“.

Хладилник

Разполагаме преди всичко с хладилното отделение, което се намира в горната част на уреда. Хладилника има нетен обем от 253 литра, система за автоматично размразяване, с 4 рафта в основната зона и още 4 във вратата.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Фирзер

В долната част на уреда се намира фризера, който е разделен на 3 отделения, с общ обем от 109 литра. За щастие тук присъства и системата NeoFrost с автоматично размразяване. Капацитетът на замразяване за 24 часа е 6 кг.

Функции и технологии

Този модел има технология  Neo Frost – 2 независими системи зс автоматично размразяване на хладилника и фризера, което предотвратява образуването на лед във вътрепността, като същевременно поддържа еднаква температура, която поддържа храната в добро състояние за по-дълъг период от време. С две независими динамични вериги, No Frost в хладилната зона и във фризерната зона, се поддържат оптималното ниво на влагата за повишена устойчивост на продуктите и не причинява дехидратация на храната и натрупване на лед във фризера. 

По този начин, благодарение на вентилатора, монтиран в хладилното отделение, студеният въздух ще бъде равномерно разпределен вътре в уреда и в същото време ще осигури по-добро охлаждане. Beko RCNA406E60XBN с автоматично размразяване в зоната за охлаждане/замразяване е изграден така, че водата в резултат на размразяването да се събира на специално място отдолу, откъдето се оттича от хладилника, в тава над компресора. От тук водата се изпарява, подпомогната от топлината, отделяна от компресора по време на работа. 

Системата Multi Air Flow  създава благоприятна среда за съхранение на прясна храна в хладилника. Процесорът въз основа на данните, предоставени от сензора на уреда, контролира работата на компресора и независимия вентилатор, което означава, че след отваряне на вратата хладилникът се връща на правилната температура, дори 5 пъти по-бързо от конвенционалния хладилник. Активната двойна охладителна система, осигурява 20% по-бързо охлаждане, удвоявайки времето за съхранение на храната и поддържайки идеалните условия на влажност. 

В същото време предотвратява смесването на миризми между двете отделения на хладилника и фризера, като по този начин гарантира свежестта на храната. Охлаждането се постига чрез вентилирани въздушни потоци, които действат независимо в 2 отделения. Това помага за равномерното разпределение на температурата, влажността и бързото възстановяване на вътрешната температура след отваряне на вратата.

В заключение

Хладилник с фризер RCNA406E60XBN от Beko може да осигури много икономично и много качествено охлаждане и замразяване на прясна храна и в двете отделения, като няма да смеси миризмите на храните, да образува лед и пр. Ако търсите нов, енергономичен и същевременно високоефективен уред за съхранение на любимите ви хранителни продукти, то хладилника от Beko може да бъде точният избор за вас.

Виж цената за днес

3/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo