Ревю на Beko RCNA406E40DZXBN

Beko RCNA406E40DZXBN

Beko RCNA406E40DZXBN е стилен и просторен хладилник, който е идеален за всяка кухня. Той се предлага с широк набор от функции, включително поставка за бутилки, отделение за бързо замразяване и отделение за зеленчуци и плодове. Фризерът е с капацитет 109 литра, което е повече от достатъчно за повечето семейства.

Beko RCNA406E40DZXBN

Виж цената за днес

Beko RCNA406E40DZXBN: Характеристики, функции и технологии

Хладилникa е с енергиен клас A++ от гама A+++ до D и има клас на енергийна ефективност E. Това означава, че той използва по-малко енергия от повечето други хладилници на пазара днес. Това също така помага да се спестят пари от сметките през цялата година.

Хладилната система разполага с технологията No Frost Freezer, което означава, че никога повече няма да ви се налага да размразявате хладилника си! Това ви спестява време и усилия всяка година, когато дойде време да почиствате хладилника си след зимните месеци.

Вътрешността на този хладилник има 3 рафта на всяка врата, както и 2 чекмеджета за допълнително пространство за съхранение на всички бутилки или закуски, до които искате да имате лесен достъп по време на партита или събирания с членове на семейството или приятели!

Хладилникa е стилен, енергийно ефективен хладилник. Фризерът No Frost има отделение HarvestFresh, което запазва храната свежа за по-дълго време, а охлаждащият вентилатор NeoFrost помага на хладилника да поддържа идеалната температура на храната ви. Хладилникът RCNA406E40DZXBN има и обръщаема врата и отделение за бързо замразяване, когато бързате.

Този уред е с идеален размер за всяко кухненско пространство. Със своите компактни размери и елегантно сребристо покритие, ще се впише във всеки дизайнерски стил.

Този модел разполага с общо три отделения: едно за пресни храни, едно за замразени храни и едно за напитки. Всяко отделение има собствен контрол на температурата, така че можете да персонализирате възможностите за съхранение според нуждите си. На вратата има дори поставка за яйца, така че да можете да държите яйцата си подредени в хладилника, без да се търкалят наоколо. Отделението за зеленчуци и плодове има собствена специална настройка на температурата, така че можете да запазите продуктите си свежи, без да се притеснявате, че ще се развалят, преди да успеете да ги използвате.

Хладилникa разполага с автоматична система за размразяване, която не позволява натрупването на лед по намотките във фризерната част, така че не е нужно да се притеснявате за ръчното размразяване на всеки няколко месеца! Ще ви хареса и това, че няма нужда от ръчно почистване – диспенсърът за вода се почиства сам след всяка употреба!

Хладилникът Beko RCNA406E40DZXBN е чудесен вариант, ако търсите хладилник с голям капацитет, но нямате място за прекалено голям. Нетният обем на този модел е 362 литра (което се равнява на 253 литра, когато е пълен). Освен това е снабден с три рафта, което означава, че можете да съхранявате достатъчно храна за цялото си семейство и все още да ви остава достатъчно място за остатъци!

Хладилникa разполага със система за автоматично размразяване, която му позволява да пести енергия. Освен това няма нужда да се притеснявате за ръчното размразяване на хладилника, защото той ще го направи автоматично, след като достигне определена температура. Освен това разполага със система EverFresh+ NeoFrost, която запазва храната ви свежа по-дълго от всякога.

Ще ви хареса колко тих е този хладилник – той издава само 38 децибела шум, което е почти толкова силно, колкото нормален разговор! Няма да чуете работата му, освен ако на заден план няма други шумове.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Beko RCNA406E40DZXBN: Мнение за продукта

Beko RCNA406E40DZXBN е идеалният хладилник за семейства, които се нуждаят от много пространство. Фризерът също е доста голям, със 109 литра пространство.

Той е енергийно ефективен и има рейтинг А++ от енергийния си клас според стандартите на ЕС. Пълен е с функции, които улесняват живота ви, като обръщаемите врати и отделението за бързо замразяване. Без значение колко много неща трябва да съхранявате или да приготвяте, този хладилник ще може да се справи!

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo