Ревю на Beko RCNA406E40DZWN

Beko RCNA406E40DZWN

Потребителската електроника е силно установена и присъства почти навсякъде в живота около нас. Във времето в което живеем сега е много трудно да си представим съществуването ни без хладилник. Основната причина, която ни мотивира да си купуваме нова техника е желанието да оборудваме дома си с най-новите технологии. Както при всяка друга категория за обзавеждане на дома, така и хладилниците имат свой собствени критерии за подбор. С цел да отговорим на всички ваши въпроси за това кой е най-надеждният, кой има най-добри параметри и функции, ние ви представяме страхотния модел – хладилник Beko RCNA406E40DZWN. Това е хладилник със страхотен дизайн и качество, като същевременно е и много тих, енергоспестяващ и многофункционален. Всичко това ви гарантира, че той ще запази вашите хранителни продукти свежи и качествени за максимално дълъг период от време.

Beko RCNA406E40DZWNВиж цената за днес

Beko RCNA406E40DZWN Review

Едни от най-добрите възможности за домът ви са моделите на марката Beko. Със тях вие имате широка гама от възможности за избор на много достъпни цени. Хладилникът Beko RCNA406E40DZWN предлага богат избор от различни функции и технологии, които усъвършенстват още по-добрата му работа.

Технологията Neo Frost Dual Cooling – това е технология за двойно охлаждане, без замръзване. Тя ви осигурява най-добрите условия за съхранение в по-висок клас на енергийна ефективност. Охлаждането с нея се постига, чрез вентилационни канали, действащи и в двете отделения.

LED осветление – то ви осигурява оптимално осветление във вътрешността на уреда, без това да натоварва сметките ви за електроенергия. LED лампите в хладилниците са напълно нова концепция за по-равномерно осветяване на интериора без отблясъци отстрани. Те използват по-малко електричество от обикновените крушки и светят до края на жизнения цикъл на уреда.

Технически характеристики

Характеристиките на всеки един уред са едни от най-важните неща, за които всеки един потребител се интересува много. Нашият модел разполага с капацитет на обем от 362 литра. Това позволява съхранението на големи количества храна, които са нужни на едно по-голямо семейство. Със своят енергиен клас А++, уредът е много ефективен и в същото време енергоикономичен. Годишната му енергийна консумация достига до 258 kWh, което гарантира че сметките ви за електроенергия ще останат ниски.

Моделът има сравнително ниски нива на шум от едва 38 dB, което го прави подходящ за тези от вас, които не обичат да им се нарушава домашното спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при работа. Хладилникът има класически бял цвят, което го прави подходящ за всяка кухня. Корпусът му е направен от неръждаема стомана. Типът на дисплея е със сензорен контрол. Издръжливостта му без захранване е 33 часа.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Размери

Първата характеристика, която се оценява при избора на хладилник са неговите размери. Нашият модел притежава следните параметри:

 • Ширина 59.5 см
 • Дълбочина 66.5 см
 • Височина 203 см

Хладилник

Хладилникът е с нетен обем от 253 литра. Той разполага със 3 рафта от закалено товароустойчиво стъкло във вътрешната си част, 5 допълнителени рафта на вратата и 1 на брой вентилатор. Това позволява съхранението на обемни количества от вашите хранителни продукти, а допълнителните рафтове на вратата ви освобождават повече пространство във вътрешността му. Във него са налични и специални отделения за поставяне на зеленчуци и плодове, яйца и бутилки.

Фризер

Фризерът има нетен обем от 109 литра. В него са налице 3 отделения. Това ви позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Капацитетът му на замразяване от 6 кг за 24 часа ви гарантира, че дори по-големи количества от вашите продукти ще бъдат замразени бързо и качествено.

Функции и технологии

Голямото предимство на този хладилник е наличието на богат избор от функции и технологии, които спомагат за по-добрата работа и защита с него. Ето ги и тях:

 • Дозатор за вода
 • LED осветление
 • Функция ,,Ваканция” – тя ви позволява да зададете постоянна температура в хладилника, като по-този начин минимизирате консумацията на енергия в него.
 • Функция за предупредителна лампа
 • Функция за регулируеми рафтове
 • Функция за бързо замразяване
 • Функция за бързо охлаждане
 • Наличен вентилатор
 • Аудио сигнал за система за сигнализиране на отворена врата
 • Технологията LED осветление – то ви осигурява най-доброто осветяване на всеки рафт, без да добавя разход за електроенергия.
 • Технологията ,,Display touch control‘‘ – наличният електронен дисплей ви позволява да зададете желана температура и режим на работа, както в хладилната, така и във фризерната част.
 • Технологията ,,Neo Frost Dual Cooling‘‘ – тя ви осигурява най-добри условия за съхранението на хранителни продукти в по-висок клас на енергийна ефективност.

Нашето мнение за продукта

Beko RCNA406E40DZWN е един изключително добър хладилник. Неговите функционалности са изключително много, характеристиките му са повече от впечатляващи, дизайнът му е много стилен, а размерите стандартни. Всичко това ни кара да си мислим, че това е уред, който ще ви служи дълги години безотказно. Той ще се погрижи сигурно за качеството на вашите хранителни продукти и за здравето на семейство ви.

Виж цената за днес

5/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo