Beko RCNA400E30DZXB - Виж цената

Ревю на Beko RCNA400E30DZXB

Ревюта Хладилници
8.5

Рейтинг

Beko RCNA400E30DZXB

Искате ли вашите любими ястия и хранителни продукти да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Държите ли на високото качество при съхранението на вашите хранителни продукти? Ако е така, то ние имаме перфектния продукт за вас! Хладилник с фризер Beko RCNA400E30DZXB с енергиен клас А+, технология Neo Frost и голям капацитет на обем, ще запази вашата храна качествена и свежа, за да и се наслаждавате винаги, когато пожелаете.

Beko RCNA400E30DZXBВиж цената за днес

Beko RCNA400E30DZXB Review

Отделение за месо и риба – това е отделение, което е специално предназначено за съхранението на месо и риба. Те се съхраняват при оптимално добри температурни условия, за да се запазят свежи, без появата на неприятни миризми.

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Отделение 0°C – Благодарение на зоната с променлива температура фризерното отделение може да бъде настроено при всяка температура от 0°C, за да се създадат идеални условия за съхранение на всеки вид храна.

EverFresh+ – това отделение е специално предназначено за съхранението на свежи плодове, зеленчуци и билки. Чрез постоянен контрол на нивото на влагата и температурата в това отделение, вашите любими плодове и зеленчуци ще се запазят свежи и качествени за по-дълго време.

Neo Frost – тази технология предотвратява образуването както на големи количества лед във фризерното отделение, така и появата на скреж в хладилника. По този начин хранителните ви продукти запазват своята свежест, а почистването на вашия домашен уред е по-лесно от всякога, без да има необходимост от неговото предварително размразяване.

Виж още: Ревю на Electrolux EN3854MOX

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен и стилен. Решен в графитено сив цвят с иноксово покритие против отпечатъци, той би паснал идеално във всеки дом и кухня, с модерно и стилно обзавеждане. Скритите дръжки, разположени в долната част на хладилника и в горната на фризера в комбинация с интегрираният сензорен екран в предната горна част на уреда и диспенсера за вода, допринасят за стилния завършек на модерната визия на вашия домашен електроуред.

Размери

Хладилник с фризер Beko RCNA400E30DZXB е с размери от 59.5 х 65 х 201см. Това позволява лесното му и удобно поставяне както в по-големите, така и в по-малките и практични кухни. Реверсивните му врати спомагат за неговата практичност, като те могат да бъдат монтирани, така че да се отварят в най-удобната за вас посока, съобразена с наличното пространство във вашата кухня. Ниските му нива на шум от едва 40 dB, позволяват поставянето на уреда в домове, в които кухнята и трапезарията са събрани в едно общо пространство.

Технически характеристики

С общ брутен обем от 351л., този уред ще съхрани дори по-големи количества от вашите любими храни, които ще задоволят хранителните потребности на цялото ви семейство. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 275kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 254л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 3 рафта от закалено стъкло и 4 допълнителни рафта на вратата, които позволяват както съхранението на големи количества хранителни продукти, така и съхранението на по-обемисти и тежки храни.

Фризер

Фризерът е с обем от 97л и с 3 отделения за съхранение. С големия си капацитет на замразяване от 5кг., той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Beko RCNA400E30DZXB е подходящ за тези от вас, които държат както на качеството на своите хранителни продукти така и на тяхното перфектно съхранение. Той запазва сежестта, качеството и хранителните им свойства за максимално дълъг период от време, така че да можете да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете! Наслаждавайте се на винаги прясна, свежа и вкусна храна и гответе с удоволствие любимите си ястия с перфектни продукти на една ръка разстояния във вашата кухня, осигурени от хладилник с фризер Beko RCNA400E30DZXB!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password