Beko RCNA400E21DZXP - Виж цената

Ревю на Beko RCNA400E21DZXP

Ревюта Хладилници
7.8

Рейтинг

Beko RCNA400E21DZXP 

Искате нов, високоефективен и практичен хладилник, който да запазва храната ви свежа за дълъг период от време, така че да можете да и се наслаждавате максимално от нейното консумиране винаги когато пожелаете – ние имаме точният уред за вас. Хладилник с фризер Beko RCNA400E21DZXP сега идва при вас, с енергиен клас А+ и множество интегрирани функции, за да имате винаги под ръка свежи храни с перфектен вкус.

Beko RCNA400E21DZXPВиж цената за днес

Beko RCNA400E21DZXP Review

Neo Frost Dual Cooling – тази технология предоставя възможността за двойно охлаждане на вашия уред, без замразяване. Това осигурява оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти. Тази технология, предотвратява смесването на въздуха от хладилника и фризера, като разпределя равномерно студения въздушен поток поотделно в двете отделения. Запазете храните си свежи, без появата на неприятни миризми с NEOFROST DUAL COOLING!

Neo Frost – тази технология предотвратява образуването както на големи количества лед във фризерното отделение, така и появата на скреж в хладилника. По този начин хранителните ви продукти запазват своята свежест, а почистването на вашия домашен уред е по-лесно от всякога, без да има необходимост от неговото предварително размразяване.

EverFresh+ – това отделение е специално предназначено за съхранението на свежи плодове, зеленчуци и билки. Чрез постоянен контрол на нивото на влагата и температурата в това отделение, вашите любими плодове и зеленчуци ще се запазят свежи и качествени за по-дълго време.

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Виж още: Ревю на Samsung RL4353RBASL/EO

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен и стилен. Решен в графитено сив цвят с иноксово покритие против отпечатъци, той би паснал идеално във всеки дом и кухня, с модерно и стилно обзавеждане. Скритите дръжки, разположени в долната част на хладилника и в горната на фризера в комбинация с интегрираният сензорен екран в предната горна част на уреда и диспенсера за вода, решени в класическои черно, допринасят за стилния завършек на модерната визия на вашия домашен електроуред.

Размери

Хладилник с фризер Beko RCNA400E21DZXP е с размери от 59.5 х 65 х 201см. Това позволява лесното му и удобно поставяне както в по-големите, така и в по-малките и практични кухни. Реверсивните му врати спомагат за неговата практичност, като те могат да бъдат монтирани, така че да се отварят в най-удобната за вас посока, съобразена с наличното пространство във вашата кухня. Ниските му нива на шум от едва 43 dB, позволяват поставянето на уреда в домове, в които кухнята и трапезарията са събрани в едно общо пространство.

Технически характеристики

С общ брутен обем от 351л., този уред ще съхрани дори по-големи количества от вашите любими храни, които ще задоволят хранителните потребности на цялото ви семейство. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 347kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди. Също така, той разполага с възможност за автономна работа без ток до 20ч. По този начин ниската температура във вашия уред се поддържа, дори когато електрозахранването е спряло поради повреда. Това гарантира свежестта и качеството на вашите хранителни продукти и предотвратява тяхното разваляне, докато повредата бъде отстранена. Климатичния клас, към който спада уреда е SN-T.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 247л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 4 рафта от закалено стъкло и 4 допълнителни рафта на вратата, които позволяват както съхранението на големи количества хранителни продукти, така и съхранението на по-обемисти и тежки храни. Автоматичната му система за размразяване, предотвратява образуването на скреж както в уреда, така и върху вашите хранителни продукти. По този начин свежестта и качеството им се запазва максимално, а почистването на уреда е по-лесно от всякога, без да е необходимо предварителното му размразяване.

Фризер

Фризерът е с обем от 97л и с 3 отделения за съхранение. С големия си капацитет на замразяване, той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време. Автоматичната му система за размразяване, предотвратява образуването на големи количества лед както във фризера, така и върху вашите продукти. По този начин свежестта и качеството им се запазва максимално, а почистването на уреда е по-лесно от всякога, без да е необходимо предварителното му размразяване.

Нашето мнение за продукта

Просторен, ефективен и много удобен, хладилник с фризер Beko RCNA400E21DZXP ви предлага най-високо качество на работа, в съчетание с иновационни технологии, за да запази вашите хранителни продукти вкусни и свежи за дълъг период от време. Гответе с удоволствие за вашето семейство с качетсвени продукти и съхранявайте ястията си при възможно най-добри условия. За едно незабравимо вкусово изживяване за вас и любимите ви хора.

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password