Beko RCNA400E21DZW - Виж цената

Ревю на Beko RCNA400E21DZW

Ревюта Хладилници
8.5

Рейтинг

Beko RCNA400E21DZW 

Искате нов, многофункционален хладилник с голяма мощност и висока ефективност при неговата работа? Ние ще ви го представим. Хладилник Beko RCNA400E21DZW. С практични размери, и енергиен клас А+, този хладилник е с първокласно качество на работа, като обещава много предимства на своите потребители и е идеален за тези от вас, за които качеството на хранителните им продукти, е от първостепенно значение.

RCNA400E21DZWВиж цената за днес

Beko RCNA400E21DZW Review

EverFresh + – специалното отделение EverFresh + е предназначено да съхранява пресни зеленчуци и плодове до 30 дни. Регулира вътрешната влажност, дизайна на чекмеджетата и въздушния поток, което значително намалява ефекта на разпад и удължава срока на годност до 3 пъти повече от обикновените хладилници.

NeoFrost Dual Cooling – Технологията NeoFrost, чрез активно двойно охлаждане и без замръзване, осигурява най-добрите условия за съхранение в един отличен клас на енергийна ефективност. Охлаждането се осъществява посредством независими въздушни вентилатори.

Ion Guard – Тази функция неутрализира бактериите и микроорганизмите, които генерират неприятни миризми в хладилника. Въздухът в уреда се поддържа чист и по този начин храната може да се съхранява за по-дълъг период от време.

Активен филтър за миризми – Филтърът с активен въглен премахва неприятните миризми в циркулацията на въздуха в хладилника, като същевременно осигурява високо ниво на хигиена, като намалява риска от бактерии.

LED Lighting – Осигурява оптимално осветление без зареждане на сметката с електричество. Икономическо осветление и ефективност.

Safety Glass – Защитените стъклени рафтове са с устойчивост до 25кг и в идеалния случай се разделят на наличното пространство

Beko RCNA400E21DZW-2Виж още: РЕВЮ: Хладилник с фризер Bosch KGV36UL30 – Цена и мнения!

Дизайнът на хладилника е модерен и изчистен. Конструкцията му е класическа, с прости линии, цвят в класическо бяло и общи вертикални, но здрави дръжки. От външната встрана на вратата е разположен LCD цифров дисплей, който служи и като контролен панел. Хладилникът има капацитет на обем от 197л., разделен на три рафта от стъкло. Има две кутии за съхранение на плодове и зеленчуци, както и държач за бутилки. Може би на пръв поглед изглежда, че не е толкова голямо пространство между рафтовете, но те могат да бъдат коригирани, за да получите толкова място, колкото ви е необходимо.

Хладилика и фризера, разполагат със ситема No Frost. В допълнение, този уред се възползва от технологията Multiflow и Fan, за да разпределя студения въздух равномерно във всички части на вашия хладилник. Фризерът има мощност на замръзване 5 кг/ден, но ако искате нещо по-бързо, функцията SuperFrost ще ви предостави тази възможност. Не на последно място, температурата се регулира по електронен път чрез контролния панел на вратите.С размер от 201×59.5×65см, този хладилник е изключително удобен за поставяне във всяка кухня.

Нашето мнение за продукта:

Голям, просторен и много ефективен хладилник Beko RCNA400E21DZW ви предлага висока ефективност и най-високо качество при своята работа. Благодарение на множеството иновативни функции интегрирани в хладилника от Beko, вие можете да се наслаждавате на пресни хранителни продукти с максимално запазена свежест и хранително-вкусови качества. Гответе с удоволствие за цялото семейство, с пресни продукти, осигурени от новия хладилник Beko RCNA400E21DZW.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password