Ревю на Beko RCNA366K40XBN

Beko RCNA366K40XBN

Beko RCNA366K40XBN е част от серията Evo Line, е много атрактивен, който се откроява чрез сребристия цвят, който имитира неръждаема стомана, идеално се вписва в кухнята. Иновативният дизайн Kitchen Fit оптимизира пространството в стаята, където е поставен хладилника, благодарение на вграждането на кондензатора в страничните стени и системата за отваряне на вратата под ъгъл от 90 градуса.

Beko RCNA366K40XBN

Виж цената за днес

Beko RCNA366K40XBN: Характеристики, функции и технологии

Турската компания Beko разполага с разнообразна гама хладилници в своето портфолио, която предлага добро съотношение между качество и цена. Най-новите хладилници Beko са с елегантен дизайн и безшумни компресори, с добра енергийна ефективност. В допълнение, модерните технологии, разработени от Beko, осигуряват оптимални условия на влажност и температура, така че храната да може да се съхранява за по-дълъг период от време.

Хладилника има компресор клас на енергийна ефективност Е, с годишна консумация 249 kWh. В допълнение към добрата енергийна ефективност, компресорът има и ниво на шум от само 38 dB, много по-ниска стойност в сравнение с моделите от по-старо поколение. Този модел използва система за охлаждане No Frost, която не позволява образуването на лед във фризера, което означава, че вече няма да се налага да го размразявате периодично.

Хладилното пространство е организирано с 3 стъклени рафта, които могат да се регулират на височина за съхранение на по-големи съдове или храна. За бутилки вино и вода има специален метален рафт, който може да се сваля, когато не се използва. Плодовете и зеленчуците ще се съхраняват в отделение, което осигурява оптимални условия на температура и влажност. На вратата има още 3 рафта, които позволяват съхранение на кутии, буркани или поставка за яйца.

LED осветителната система допринася за добрата енергийна ефективност, но и осигурява добра видимост вътре. Освен това има звуков сигнал, който ще ви предупреди, ако вратата на хладилника е оставена отворена.

Фризерът е с класическа организация, с 3 пластмасови чекмеджета. Капацитетът на замразяване от 6 кг за 24 часа е доста добър, а автономността при повреда на електрическата мрежа е най-много 33 часа.

Механичният контролен панел позволява лесна настройка на температурите в двете вътрешни пространства. Технологията Neo Frost използва независими въздушни течения в двете отделения, а вентилаторът осигурява равномерно разпределение на влажността и студения въздух.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Beko RCNA366K40XBN: Мнение за продукта

Beko RCNA366K40XBN е хладилник, който разполага с икономичен и безшумен компресор. Ако имате нужда от хладилник с голям капацитет, който не заема много място, има приятен дизайн, това може да бъде добро решение.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo