Beko RCNA366E30ZXR - Виж цената

Ревю на Beko RCNA366E30ZXR

Ревюта Хладилници
8.8

Рейтинг

Beko RCNA366E30ZXR 

Искате ли вашите хранителни продукти да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Държите ли на високото качество както на вашите хранителни продукти, така и на уреда, в който ще бъдат съхранявани те? Ние имаме точния уред за вас! Днес ще ви предствим Beko RCNA366E30ZXR. С енергиен клас А++, голям капацитет на обем и множество вградени модерни функции, той ще запази вашите продукти свежи, качествени и вкусни за дълъг период от време, за да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

Beko RCNA366E30ZXRВиж цената за днес

Beko RCNA366E30ZXR Review

NeoFrost– тази технология предоставя възможността за двойно охлаждане на вашия уред, без замразяване. Това осигурява оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти. Тази технология, предотвратява смесването на въздуха от хладилника и фризера, като разпределя равномерно студения въздушен поток поотделно в двете отделения. Запазете храните си свежи, без появата на неприятни миризми с NEOFROST COOLING!

Oтделение EverFresh+ – създадено специално, за да запази за максимално дълго време свежестта на вашите плодове и зеленчуци. Също така тази функция, регулира нивото на влагата във вашия хладилник, като по този начин хранителните продукти се запазват свежи за до 3 пъти по-дълго време.  

XXL Bottle – Рафт, поставен на вратата, посветен на съхранението на големи бутилки. Вашите бутилки винаги ще са на ваше разположение!

Отделение 0°C – Благодарение на зоната с променлива температура фризерното отделение може да бъде настроено при всяка температура от 0°C, за да се създадат идеални условия за съхранение на всеки вид храна.

Виж още: Ревю на Beko RCNA366E30ZXB

Дизайн

Комбиниран хладилник Beko RCNA366E30ZXR е с модерен и стилен дизайн. Решен в сребрист цвят, той би паснал идеално във всеки дом и всяка кухня, с модерно и стилно обзавеждане. Сензорният екран, решен в класическо черно, и поставен в предната част на уреда, придава модерен завършек на неговата стилна визия.

Размери

Размерите на уреда са 59.5 х 66.5 х 186см. Това го прави идеален за поставяне както в по-големите, така и в по-малките кухни.

Технически характеристики

Капацитетът на обем на този охладителен уред е 324л. Това позволява съхранението на големи количества храна, които биха задоволили хранителните нужди на цялото ви семейство. С енергиен клас А++, уредът е освен много ефективен, така и много енергономичен. Годишният разход на електроенергия от 270kWh, гарантира че той няма да повиши сметките ви за електроенергия. С ниските си нива на шум от едва 40dB, хладилникът е особено подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като гарантирано няма да нарушава домашното ви спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа.

Хладилник

Хладилникът е с нетен обем от 215л, като разполага със 2 рафта от закалено товароустойчиво стъкло и 3 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от вашите хранителни продукти, а допълнителните рафтове на вратата освобождават още по-голямо пространство във вътрешността на хладилния уред.

Фризер

Фризерът е с нетен обем от 109л. и разполага с 3 големи отделения за съхранение. Това ви позволява да съхранявате големи количества от вашите любими хранителни продукти. Капацитетът му на замразяване от 6кг. за 24ч. ви гарантира, че дори по-големи количества от вашите хранителни продукти, ще бъдат замразени бързо и качествено.

Нашето мнение за продукта

Beko RCNA366E30ZXR е нов, модерен и изключително ефективен охладителен уред, който ще осигури оптимално добри условия за съхранението на вашите любими плодове, зеленчуци и хранителни продукти, за да ги запази свежи, вкусни и качествени за максимално дълъг период от време. Гответе любимите си ястия с удоволствие и само с най-висококачествени хранителни продукти, благодарение на този хладилник Beko!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 10
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password