Beko RCNA365E20ZXP - Виж цената

Ревю на Beko RCNA365E20ZXP

Ревюта Хладилници
8.7

Рейтинг

Beko RCNA365E20ZXP 

За тези от вас, които търсят малко по-умерен хладилник, но със съвременна технология и специален дизайн, Beko RCNA365E20ZXP, може да бъде един от най-удачните варианти за вас. Това не е много голям или впечатляващ хладилник, който е с големи размери, така че от самото начало трябва да знаете, че той е хладилник с обикновени размери. Но това не е негов недостатък, напротив, неговото голямо предимство се дължи на дизайна и настоящите технологии.

Освен със своят дизайн и технически характеристики от най-високо ниво, Beko RCNA365E20ZXP има едно голямо предимство, а именно,  че идва с технологията No Frost (наречена Beko NeoFrost). Това е йонизационна функция, предотвраяваща замръзването на продуктите в хладилника, както  и отделение EverFresh за по-дълго съхранение на пресни храни – особено плодове и зеленчуци.

Сигурно вече си мислите, че за екстрите, които ви предлагатози продукт, цената ще бъде изключително висока. Ние, обаче, бързаме да ви опровергаем. Той може да бъде открит на много достъпната цена. 

Beko RCNA365E20ZXP

Виж цената за днес

Beko RCNA365E20ZXP Review

EverFresh +: Специалното отделение EverFresh + е предназначено да съхранява пресни зеленчуци и плодове, до 30 дни. Тази функция, регулира вътрешната влажност, дизайна на чекмеджетата и въздушния поток, което значително намалява ефекта на разпад на зеленчуците и плодовете, като удължава срока на годност до 3 пъти повече от обикновените хладилници.

NEOFROST DUAL COOLING- технологията за двойно охлаждане на NeoFrost, чрез активно двойно охлаждане и без замръзване, осигурява най-добрите условия за съхранение в по-висок клас на енергийна ефективност. Охлаждането се постига чрез вентилационни канали, действащи независимо в двете отделения.

LED осветление – осигурява оптимално осветление без това да увеличававашият енергоразход. Получавате перфектно осветление и икономичесност, събрани в едно.

Термо отделение с температура 0 ° C идеално за прясно месо, риба ихрани с по-кратък срок на годност.

Beko RCNA365E20ZXP-2

Beko RCNA365E20ZXP има модерен дизайн от неръждаема стомана. Предният панел е направен от неръждаема стомана, а страничните панели са изработени от стомана. Страничният панел е малко по-матов, а предната повърхност е по-гланцирана, тъй като това придава изключително изискан и елегантен дизайн на вашия хладилник. Външен контролен панел и елегантен LED дисплей – LED дисплей, който също действа и като контролен панел. Чрез него, можете да настроите различни функции на хладилника, включително температурата на хладилника и фризера.  По принцип температурата, при която храната се съхранява във фризера, е -18 градуса, а в хладилника при 1-2 градуса. Фризерът предлага три отделения с различни размери, единият от които е изключително просторен. Той не прави излишен лед, а процесът на замразяване е изключително бърз. Beko RCNA365E20ZXP ни дава добрър енергиен клас А +, но и изключително тиха работа. И двата аспекта са важен актив при закупуването на такъв продукт.

Виж още: РЕВЮ: Хладилник с фризер Arctic AK54305+ – Цена и мнения!

Нашето мнение за продукта

С напълно оборудван хладилник Beko RCNA365E20ZXP осигурява най-добрите условия за съхранение за всеки тип храна. Със стилен дизайн, иновативни технологии и практични размери е подходящ за всеки дом и всяка кухня. Той би бил идеалният помощник в ежедневието на всяка домакиня, а и на целите семейства, за които похапването на вкусна и прясна храна е незименна част от ежедневието.

Виж цената за днес

8.7

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Качество - 9

Напиши коментар

Lost Password