Ревю на Beko OIM27201A/OIM27201C

Beko OIM27201A/OIM27201C

Beko OIM27201A емногофункционална фурна за вграждане, която предлага очарователен винтидж дизайн. Уреда е в състояние да осигури най -доброто кулинарно представяне, с ниска консумация на енергия. В допълнение, тя ще внесе значително допълнение към кухнята, в която е инсталирана, като лесно ще се превърне в перфектен неин завършек от естетическа гледна точка.

Beko OIM27201A/OIM27201CВиж цената за днес

Дизайн и характеристики:

Фурна за вграждане Beko OIM27201A е с електрическо захранване, поради което предлага значителни предимства пред класическите газови фурни. Тук говорим за фурна с винтидж дизайн, но със съвременни допъления – решена в красив графитено сиф цвят, перфектно допълнен от контролни бутони в златисто – този уред ще придаде стил и класа на всяка кухня, в която ще бъде поставен. Енергийната ефективност достига отлично ниво за такива уреди, а именно клас А. Капацитетът на фурната е впечатляващ – 71 л, като достатъчен за приготвянето на всеки тип ястия.

Виж още: Най-добрите фурни за вграждане

Функции и спецификации

Beko OIM27201A е оборудвана с някои интересни функции и системи за готвене. На първо място, тя е оборудвана със скара и таймер. Първият от тях, заедно със системата за конвекция с горещ въздух, ще се окаже надежден съюзник, когато искате да готвите месо – месото ще бъде крехко отвътре и с хрупкава златиста коричка отвън. Таймерът ще ви помогне да задавате предварително програми за готвене, на интервали, за да избегнете прекомерно печене поради невнимание. Може би най -интересната функция на тази фурна е 3D готвене. Това е възможно, благодарение на оптимизирана циркулация на потоци горещ въздух във вътрешната кухина и горния обем, позволява едновременното готвене на от 3 ястия (две основни и един десерт),

В заключение

Beko OIM27201A е фурна, способна да постигне най -доброто кулинарно представяне, без да хаби излишни ресурси. Енергийната ефективност и доста достъпната цена ще ви дадат шанс да възстановите инвестицията си с течение на времето.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo