Beko OIM27201A- Виж цената

Ревю на Beko OIM27201A/OIM27201C

Ревюта Фурни за вграждане
8.8

Рейтинг

Beko OIM27201A/OIM27201C

Държите ли да консумирате само вкусна, домашно приготвена храна? Искате ли нова фурна, която да се погрижи за перфектното приготвяне на вашите любими ястия? Ние имаме точния уред за вас! Фурна за вграждане Beko OIM27201A с енергиен клас А, множество функции и всичко това е опаковано в модерен винтидж дизайн от най-ново поколение.

Beko OIM27201A/OIM27201CВиж цената за днес

Функции

3D Топъл въздух – горещият въздух във фурната се разпределя развномерно в цялото отделение, за максимална ефективност на уреда.

Функция „турбо” – тази фукнция използва вентилатора и грил елемента едновременно, което позволява равномерното разпределение на въздуха около храната, така че тя да се приготви качествено и равномерно.

Размразяване – тази технология позволява директното приготвяне на замразени храни, без необходимостта от тяхното предварително замразяване. Така вие пестите време, енергия и ресурси.

Виж още: Ревю на Hansa BOES68461

Дизайн и Характеристики

Beko OIM27201A/OIM27201C разполага с ултрамодерен винтидж дизайн, който е особено популярен сред дизайнерите на кухни през последните години. Черен цвят, перфектно контрастиращ с контролни бутони и дръжка в златисто са перфектно завършени от таймера, чийто циферблат наподобява този на ръчен часовник. Размерите на фурната са: 59.5 х 59.4 х 57см (ВхШхД).

Енергийният клас, в който спада уреда е А, което гарантира ефективната и същевременно ергономична работа на фурната с ниска консумация на електроенергия. Капацитетът и от 71л, позволява да готвите големи количества храна или по-обемни хранителни продукти.

Освен с перфектни технически характеристики, фурната разполага и с множество функции и технологии. Функцията „Турбо”, използва вентилатора и грил елемента едновременно, което позволява равномерното разпределение на въздуха около храната, така че тя да се приготви качествено без да изгори в определени участъци. Възможността за избор между 8 различни програми, ще ви позволи да приготвяте всякакви ястия при оптимално добри условия, специфични за тяхното приготвяне. Допълнителните функции, с които разполага фурната са: Грил, Конвекция, Размразяване, Горно и долно затопляне, Бързо затопляне, Долно затопляне, 3D Топъл въздух. Независимо от избраното от вас ястие – риба, месо, зеленчуци или др. – фурната ще ви позволи да го приготвите при оптимално добри условия. Допълнителните технологии, които осигуряват максималната ефективност на уреда са: Таймер, Вътрешно осветление, Функция Турбо и Вентилация.

В заключение

Фурна за вграждане Beko OIM27201A е нова, модерна и изключително ефективна при приготвянето на вашите любими ястия. Енергономичност, висока ефективност и функционалност, са събрани в ултра модерен дизайн, вдъхновен от най-новите световни технденции. Независимо от сложността на рецептата, която трябва да приготвите и времето, необходимо за нейното пълно изпичане, тази фурна ще се погрижи за перфектното качество на вашите ястия.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 10
Капацитет - 9
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password