Beko MOC20100B - Виж цената

Ревю на Beko MOC20100B

Микровълнови фурни Ревюта
8.3

Рейтинг

Beko MOC20100B

Искате ли нов уред, с който да можете да стопляте бързо и лесно домашно приготвените си ястия? Имате го! Микровълнова фурна Beko MOC20100B с 5 степени на мощност и множество модерни функции, ще се погрижи както за претоплянето на вашите любими гозби, така и за изпичането на меса и размразяването на дори дълбоко замразени продукти.

Beko MOC20100BВиж цената за днес

Функции

Размразяване – вече не е необходимо да чакате с часове, за да размразите и сготвите вашите продукти. Микровълновата размразява дори дълбокозамразени продукти за броени минути, като разпределя топлината равномерно.

5 нива на мощност – в зависимост от това, колко бързо искате да бъде стоплена храната ви, можете да зададете различно ниво на мощност на нагряване. Колкото по-висока е мощността, толкова по-бързо вашата храна ще бъде стоплена.

Виж още: Ревю на Samsung MS23F301TAK

Дизайн, размери и характеристики

Дизайнът на микровълновата е модерен и стилен. Изцяло решена в класически черен цвят, с контролен панел от 2 големи въртящи се бутона, тази микровълнова ще пасне във всяка модерно и стилно обзаведена кухня. Размерите на микровълновата са: 45.2 х 32.5 х 26.2см (ВхШхД) с диаметър на въртящата поставка от 24.5см

Микровълнова фурна Beko MOC20100B е с капацитет от 20л., което позволява да поставяте в нея както големи количества хранителни продукти, така и по-големи и обемисти храни. С мощност от 700W и 5 различни степени на мощност, тя е функционална и същевременно ергономична. 5-те различни нива на мощност, ви позволяват да затоплите храната според времето, с което разполагате и според вашите специфични нужди.

В заключение

Микровълнова фурна Beko MOC20100B е нова, модерна и многофункционална микровълнова, която ще се погрижи както за претоплянето на вашите ястия, така и за размразяването на хранителни продукти директно от фризера. Спестете си часове в чакането пред кухненската печка и си подарете топла вечеря за броени минути с новата микровълнова фурна от Beko.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password