Beko HTV8743XG - Виж цената

Ревю на Beko HTV8743XG

Перални Ревюта
8.8

Рейтинг

Beko HTV8743XG

Пералня със сушилня Beko HTV8743XG е страхотен избор, ако искате пералня със сушилня с висока производителност, оборудвана с най-съвременна технология и икономична консумация. Пералната машина има много предимства, особено в студения сезон. Може би най-важното предимство е скоростта, с която дрехите изсъхват.

Beko HTV8743XGВиж цената за днес

Beko HTV8743XG Review

AquaFusion™ – благодарение на иновативната технология от Beko, вие перете вашите текстилни продукти с изключително качество и същевременно с много по-нисък разход както на перилен препарат, така и на вода и електроенергия. Това се дължи на функцията, засилваща ключовите изпиращи съставки във вашия перилен препарат.

OPTISENSE – благодарение на специалните сензори, 3 от които се грижат за дрехите, а 4-тия сензор отговаря за продължителността на програмата. По този начин се намалява консумацията на вода и електроенергия при всеки цикъл на изпиране.

Виж още: Ревю на Beko WTV8612XSW

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Елегнтната рамка на люка на барабана която е решена в черно и сиво в комбинация с дигиталния дисплей в предната част на уреда, му придават новаторски и изключително стилен завършек.

Размери

Пералня със сушилня Beko HTV8743XG разполага с изключително удобни и практични размери от 54 х 60 х 84 cm (ДхВхШ). Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1400об/мин, ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум при изсушаване на вашите дрехи, 77 dB при центрофуга и 57 dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С капацитета си от 8кг. при изпиране и 5кг. при изсушаване, този уред ще изпере ефективно дрехите на цялото ви семейство само с едно зареждане на пералнята машина.

Функции и защита

Пералня със сушилня Beko HTV8743XG разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Те са: Допълнително изплакване; Система за нивото на водата; Електронна система за контрол на баланса; Информация за оставащо време на изпиране; Забавяне на времето. Благодарение на електронното управление на баланса, няма опасност вашата пералня машина да прелее, дори когато е заредена с пране до своя максимален капацитет. Тези функции в комбинация с иновативните технологии Silent Tech, Инверторен двигател ProSmart, Aquawave, Устойчив нагреватели др., гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина.

Програми и опции

Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – пералня със сушилня Beko HTV8743XG има подходяща изпираща програма за всички тях. С 16-те си различни изпиращи програми като Деликатни, Програма за ръчно пране, Вълна, Бърза програма, Програма за интензивно изплакване, Памук, Синтетика, Предпране, Еко памук, Ризи и др. – тази пералня машина ще изпере всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните цветове дори след многократни изпирания.

Нашето мнение за продукта

Практична, удобна, ефективна, съчетала функциите на някои от най-висококачествените перални машини, пералня със сушилня Beko HTV8743XG би била идеалното допълнение за всяко спретнато и поддържано домакинство. Вече не е нужно да се притеснявате за тъканите на дрехите си и за запазването на техните цветове и качество. Пералня със сушилня Beko HTV8743XG е помислила за всичко това. За вас остава само удоволствието от носенето на чисти, свежо ухаещи и висококачествени дрехи.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password