Beko HTV8633XS1 - Виж цената

Ревю на Beko HTV8633XS1

Перални Ревюта
8

Рейтинг

Beko HTV8633XS1

Пералня със сушилня Beko HTV8633XS1 е страхотен избор, ако искате пералня със сушилня с висока производителност, оборудвана с най-съвременна технология и икономична консумация. Пералната машина има много предимства, особено в студения сезон. Може би най-важното предимство е скоростта, с която дрехите изсъхват.

Beko HTV8633XS1Виж цената за днес

Beko HTV8633XS1 Review

BabyProtect + wash & dry – с тази програма, вече не е нужно да се притеснявате за изпирането и същевременно запазването на дрехите от най-фини материи. С тях се запазва мекотата и не се нарушава качеството на материите на дрехите, което е изключително полезно за деликатната бебешка кожа.

AquaFusion™ – благодарение на иновативната технология от Beko, вие перете вашите текстилни продукти с изключително качество и същевременно с много по-нисък разход както на перилен препарат, така и на вода и електроенергия. Това се дължи на функцията, засилваща ключовите изпиращи съставки във вашия перилен препарат.

OPTISENSE – благодарение на специалните сензори, 3 от които се грижат за дрехите, а 4-тия сензор отговаря за продължителността на програмата. По този начин се намалява консумацията на вода и електроенергия при всеки цикъл на изпиране.

SILENTTECH™ – Благодарение на SilentTech режима на Beko, можете да се насладите на работата на вашата пералня машина, без шомовете от нея да смущават вашето спокойствие.

Aqua Wave™ – гарантирано изпиране на вашите облекла, като се запазва тяхното качество, мекота и същевремнно се увеличава тяхната дълготрайност.

Виж още: Ревю на Whirlpool FWG81496WS EU

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Елегнтната рамка на люка на барабана която е решена в черно и сиво в комбинация с дигиталния дисплей в предната част на уреда, му придават новаторски и изключително стилен завършек.

Размери

Пералня със сушилня Beko HTV8633XS1 разполага с изключително удобни и практични размери от 54 х 60 х 84 cm (ДхВхШ). Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1200об/мин, ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум при изсушаване на вашите дрехи, 74 dB при центрофуга и 57 dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична. С капацитета си от 8кг. при изпиране и 5кг. при изсушаване, този уред ще изпере ефективно дрехите на цялото ви семейство само с едно зареждане на пералнята машина.

Функции и защита

Пералня със сушилня Beko HTV8633XS1 разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Те са: Допълнително изплакване; Система за нивото на водата; Електронна система за контрол на баланса; Информация за оставащо време на изпиране; Забавяне на времето. Благодарение на електронното управление на баланса, няма опасност вашата пералня машина да прелее, дори когато е заредена с пране до своя максимален капацитет. Тези функции в комбинация с иновативните технологии Silent Tech, Инверторен двигател ProSmart, Aquawave, Устойчив нагреватели др., гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина.

Програми и опции

Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – пералня със сушилня Beko HTV8633XS1 има подходяща изпираща програма за всички тях. С 16-те си различни изпиращи програми като Деликатни, Програма за ръчно пране, Вълна, Бърза програма, Програма за интензивно изплакване, Памук, Синтетика, Предпране, Еко памук, Ризи и др. – тази пералня машина ще изпере всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните цветове дори след многократни изпирания.

Нашето мнение за продукта

Практична, удобна, ефективна, съчетала функциите на някои от най-висококачествените перални машини, пералня със сушилня Beko HTV8633XS1 би била идеалното допълнение за всяко спретнато и поддържано домакинство. Вече не е нужно да се притеснявате за тъканите на дрехите си и за запазването на техните цветове и качество. Пералня със сушилня Beko HTV8633XS1 е помислила за всичко това. За вас остава само удоволствието от носенето на чисти, свежо ухаещи и висококачествени дрехи.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 7

Напиши коментар

Lost Password