Ревю на Beko GNO4331XPN

Beko GNO4331XPN

Beko GNO4331XPN е хладилник, който е проектиран с висока ефективност и характеристики. Хладилникът има две врати, които могат да се отварят независимо една от друга, така че да имате достъп до съдържанието, без да се налага да отваряте двете врати едновременно.

Beko GNO4331XPN

Виж цената за днес

Beko GNO4331XPN: Характеристики, функции и технологии

Beko GNO4331XPN е чудесен хладилник с двойна охладителна система, която поддържа храната ви свежа и студена.

Технологията за двойно охлаждане NeoFrost е най-добрата в бранша – тя поддържа идеалната температура на храната ви, като същевременно намалява консумацията на енергия с до 50%.

Това е активна система за двойно охлаждане, което означава, че тя използва както конвекция, така и въздушен поток, за да поддържа храната ви хладна. Освен това разполага с технологията No Frost, което означава, че не трябва да се притеснявате, че по храната ви ще се образува лед, преди да я използвате!

Ако търсите енергийно ефективен хладилник, Beko GNO4331XPN е за вас. Той е с клас на енергийна ефективност A++ и консумира до 29% по-малко електроенергия от подобни продукти с клас A+.

Хладилникът BEKO GNO4331XPN е снабден с охлаждащ вентилатор, който гарантира, че храната ви ще остане възможно най-свежа. Това се дължи на факта, че вентилаторът в хладилника спомага за равномерното разпределение на студения въздух в целия уред. Резултатът е, че храната ви ще остане свежа за по-дълго време, което винаги е плюс.

Хладилникът Beko GNO4331XPN е с просторно отделение, предназначено за съхранение на плодове и зеленчуци при най-добри условия. Дизайнът му се основава на иновативна система, която гарантира, че всички храни ще се запазят свежи за по-дълго време.

Beko GNO4331XPN е хладилник със стъклен рафт, който осигурява безопасност. Този стъклен рафт е устойчив на натиск до 25 кг и е разделен на няколко секции. Това означава, че имате възможност да съхранявате различни предмети на рафта на хладилника или да го използвате за бутилки бира.

Beko GNO4331XPN предлага чувствителен на допир дисплей, който ви позволява да променяте настройките на температурата. Разполага и с електронен дисплей, който показва вътрешната температура в хладилното и фризерното отделение, както и програмиране на желания режим на работа.

Beko GNO4331XPN има специален рафт за големи цилиндрични бутилки и контейнери. Това е идеалният уред за пестене на място, ако имате особено висока или широка бутилка, и улеснява създаването на специално място за онези скъпоценни малки бутилки, които трябва да се съхраняват в собствено пространство.

Виж още: Най-добрите хладилници | Най-Добрите Хладилници Side By SideЕвтини хладилници | 

Beko GNO4331XPN: Мнение за продукта

В заключение, Beko GNO4331XPN е чудесен хладилник. Той е тих, ефективен и разполага с много място за съхранение на големи продукти. Фризерната секция също е просторна и може да побере много продукти наведнъж. Този модел разполага с голям брой функции.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo