Ревю на Beko GNO4031GS

Beko GNO4031GS

Beko GNO4031GS е компактен модел, който разполага с достатъчно място за съхранение на много продукти. Той има голям капацитет за съхранение от 401 литра, който е повече от достатъчен за повечето семейства. Уредът има широки и дълбоки рафтове за максимална гъвкавост, когато става въпрос за организиране на хранителни продукти

Beko GNO4031GS

Виж цената за днес

Beko GNO4031GS: Характеристики, функции и технологии

Хладилникът Beko GNO4031GS е ярък пример за най-добрите хладилници тип “Side by Side” на пазара днес. Той разполага със система за двойно охлаждане NeoFrost, която поддържа идеална температура и от двете страни. Това означава, че няма да се притеснявате, че храната ви ще се развали.

Инверторният компресор Prosmart също така прави този уред изключително енергийно ефективен, което ви спестява пари от сметките за комунални услуги всеки месец!

Сензорният дисплей ви дава бърз достъп до всички настройки и контроли, така че лесно да проверявате какво се случва в която и да е секция на хладилника ви във всеки един момент!

А финишът Sticla Anthracite изглежда чудесно във всяка кухня – той е елегантен и модерен, като същевременно е достатъчно издръжлив, за да издържи на ежедневното износване, без да изгуби твърде много от първоначалния си блясък с течение на времето.

Хладилникът Side by Side Beko GNO4031GS има отделение с температура 0°C, което е идеално за прясно месо, риба и храни с по-кратък срок на годност. Идеален за бързо развалящи се храни!

Рафт за бутилки XXL е чудесно допълнение към всеки хладилник. Той има специален рафт за бутилки и големи цилиндрични съдове. Това ви позволява да съхранявате повече от един вид напитка едновременно, което е чудесно за семейства, които обичат да споделят напитки.

Beko GNO4031GS има рафт от безопасно стъкло, което означава, че е устойчив на тежест до 25 кг. Това е идеално за съхранение на тежки предмети като консерви и напитки. Рафтовете са регулируеми, така че можете да ги използвате, за да разширите наличното пространство в хладилника си.

Средното ниво на шума на Beko GNO4031GS е 39 децибела, което е точно толкова силно, колкото и тих разговор. Това означава, че хладилникът ще се чува лесно в същата стая, в която се намира.

Виж още: Най-добрите хладилнициНай-Добрите Хладилници Side By SideЕвтини хладилници | 

Beko GNO4031GS: Мнение за продукта

Beko GNO4031GS е чудесен избор за всеки, който търси нов Side by side хладилник, който да отговаря на изискванията му. Уредът е с голям капацитет и много модерни функции. Устройството е и енергийно ефективно, което означава, че ще ви помогне да спестите пари от сметките си за комунални услуги.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo