Beko GN163130ZGB - Виж цената

Ревю на Beko GN163130ZGB

Ревюта Хладилници
9

Рейтинг

Beko GN163130ZGB 

Държите ли на високото качество на вашите хранителни продукти? Искате ли те да бъдат съхранявани при възможно най-добри условия? Ние имаме точния уред за вас! Двукрилен хладилник Beko GN163130ZGB с енергиен клас А++ и множество интегрирани модерни технологии, той гарантирано ще осигури оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти, за да останат те свежи и качествени за максимално дълго време!

Beko GN163130ZGBВиж цената за днес

Beko GN163130ZGB Review

Neo Frost Dual Cooling – тази технология предоставя възможността за двойно охлаждане на вашия уред, без замразяване. Това осигурява оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти. Тази технология, предотвратява смесването на въздуха от хладилника и фризера, като разпределя равномерно студения въздушен поток поотделно в двете отделения. Запазете храните си свежи, без появата на неприятни миризми с NEOFROST DUAL COOLING!

EverFresh + – специалното отделение EverFresh + е предназначено да съхранява пресни зеленчуци и плодове до 30 дни. Регулира вътрешната влажност, дизайна на чекмеджетата и въздушния поток, което значително намалява ефекта на разпад и удължава срока на годност до 3 пъти повече от обикновените хладилници.

Active Blue Fresh Light – тя поддържа фотосинтетичния ефект чрез синя светлина, която постоянно работи в хладилника. По този начин срокът на годност на зеленчуците и плодовете се увеличава с 30% в сравнение с това на стандартните хладилници.

Активен йонизатор – специалнни циркулиращи йонни вълни, предотвратяват образуването на бактерии, вируси и неприятни миризми във вашия хладилник, като по този начин се създава антибактериален ефект. В резултат, въздухът във вашето хладилно помещение се запазва свеж и чист, а хранителните продукти запазват своето качество за по-дълго време.

Активен филтър за миризми – чрез филтриране на въздухът във вашия хладилник, тази функция предотвратява появата на неприятни миризми в хладилното помещение.

Виж още: Ревю на Beko GN163022S

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен и стилен. Решен в класически черен цвят със стъклено покритие, той е изключително елегантен и подходящ за всяка стилно обзаведена кухня. Подходящ за вграждане, този уред ще заеме оптимално малко от наличното пространство във вашата кухня.

Размери

Side by side Beko GN163130ZGB е с размери от 91х72х179см. Това позволява лесното му и удобно монтиране във всяка кухня, а възможността му за вграждане е перфектна за тези от вас, които искат да използват оптимално добре пространството в своята кухня.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 573л и изключително ниски нива на шум от 43dB, този уред е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при своята работа. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 381kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди. Освен това, той разполага с възможността за автономна работа без ток до 21ч. По този начин температурата във вашия хладилник се поддържа ниска, дори когато електрозахранването ви е прекъснато поради повреда. Благодарение на тази функция, съхраняваните хранителни продукти се запазват свежи и качествени, без опасност от тяхното разваляне, докато повредата не бъде отстранена.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 368л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 9 рафта от закалено стъкло и 9 допълнителни рафта на вратата, които позволяват лесното съхранение на големи бутилки, буркани или кутии със сок. По този начин вие разполагате с огромно място за съхранение на вашите любими хранителни продукти, като те ще задоволят хранителните нужди на цялото ви семейство.

Фризер

Фризерът е с обем от 190л и разполага с 2 големи отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате големи количества от вашите любими замразени храни. Автоматичната му система за размразяване, предотвратява образуването на големи количества лед, както във вашия уред, така и върху хранителните продукти.

Нашето мнение за продукта

Този двукрилен хладилник Beko е модерен и изключително ефективен хладилен уред, който ще осигури оптимално добри условия за съхранението на вашите любими хранителни продукти. Насладете се на вкусна, прясна и свежа храна, на една ръка разстояние във вашия дом, благодарение на Beko GN163130ZGB!

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password